skive-fcr
1 - 0
Fuld Tid

Kamp referat

Skive vs FC Roskilde 08-10-2022

FC Roskilde var i dag på langfart, med afgang fra Roskilde Idrætspark kl. 08.00. Turen gik til Skive, hvor de lokale gule og blå helte bød velkommen på Hancock Arena, hvor en solbeskinnet flot og velplejet græsbane ventede. Vejret var dog omskifteligt, og kort før kampstart kom der er kraftig med kort regnbyge.

Efter sidste weekends ærgerlige nederlag til storklubben, Esbjerg fB, hvor FC Roskilde – specielt efter en rigtig fornuftig 2. halvleg – følte, at de godt kunne have hentet det ene point, var “de lyseblå” opsatte på at vise vejen til at hente tre point i det nordjyske. Skal FC Roskilde sigte efter en plads i det forjættede land, der kaldes for “top 6”, ville tre point også lune dejligt.

Det var nu desværre ikke til at få øje på den stålsatte indstilling i kampes første halvleg. Skive havde bolden klart mest og styrede spillet. FC Roskilde løb mere efter bolden for at forsvare sig og fik et par løse omstillinger, men ikke noget der blev rigtig farligt. Dog lige med undtagelse af en fri header til Monday efter seks minutters spil, der dog blev misbrugt på det skammeligste. Hjemmeholdet havde et flot langskud på træværket efter 13 minutters spil.

Fra starten af 2. halvleg kom FC Roskilde på banen med lidt mere energi – og det var tiltrængt. Der gik da heller ikke mere end godt 10 minutter inden udligningen var en realitet. Kampen blev mere lige og efterhånden opstod der chancer i begge ender af banen, men ingen af holdene havde den fornødne skarphed.

Derfor blev det en lidt uskøn kamp, hvor der var mange boldtab, og hvor ingen af holdene fik deres spil til at køre optimalt. Hvert hold vandt en halvleg hver 1-0, og en pointdeling var nok et rimeligt resultat, spil og chancer taget i betragtning.

Målene:

45 minutter (1-0):

Indlæg fra Skives venstre side – bolden kommer i feltet i høj fart – ingen fra Skive kommer op til bolden, der ender med at overrumple Hermansen, der ikke når at reagere rettidigt, og ender med at lave selvmål.

56 minutter (1-1):

FCR bryder et Skive-opspil – Ronny Larsen, finder kvikt Valdemar Schousboe med en stikning i dybden – Valdemar får bolden med sig og sender den forbi den fremstormende keeper, Anders Nørgaard.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
08/10/2022 13:00 2.division 2022-23 0' 430

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
Skive101Vundet
FC Roskilde000Tabt

Skive

FC Roskilde

Valdemar Schousboe Centre-Forward 56'
93'
Monday Bassey Etim Angriber
Ronny Larsen Left Winger
Malte Karoli Right Winger
Filip Solongo Centre-Back
Mathias Christensen Central Midfield
Tobias Noer Central Midfield
Valdemar Montell Centre-Back
Christoffer Monty Målmand
Andreas Maarup Midtbane 90'
Mads Skøtt Midtbane
Lucas Martinsen (U19) Left Winger
Mads Høyer Julø Midtbane
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane 45'
1 2 1

Træner: Jack Majgaard

Mål
0
1
Assists
0
0
Gule Kort
0
2
Røde Kort
0
0