trelleborg-fcr
0 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

Trelleborg FF vs FC Roskilde 08-02-2020

FC Roskilde spillede i dag vinterens 4. testkamp. Efter to 1-1 kampe, og et knebent nederlag, blev det i dag til en fortjent sejr mod et fysisk velfunderet svensk mandskab.

Modstanderne var Trelleborgs FF, der spiller i den svenste “Superettan”, der er den næstbedste række i Sverige. I Sverige er turneringen ikke startet endnu (første kamp er til april 2020).

På hjemmeholdets midtbane huserede den tidligere FC Nordsjælland- og FC Helsingørspiller, Christian Køhler, som spilfordeler.

FC Roskilde var klar fra starten af kampen, og fightede så det var en fryd for øjet. Gutterne gjorde alt, hvad de kunne, for at følge cheftræner Martin Jungsgaards taktik – og det lykkedes ganske fornuftigt i store dele af kampen. Alle markspillere fik “nogle meter i benene” og samtlige spillere, uanset om de startede på banen eller kom ind fra bænken, havde et stærkt udtryk og der blev leveret gode præstationer hele vejen rundt.

Dagens eneste scoring blev sat ind af Sebastian Czajkowski, efter et fornemt opspil. En times tid inde i kampen startede Marcus Gudmann angrebet op nede fra de bagerste rækker. Bolden blev flyttet ud i venstre side, hvor Mouritsen og Souheib Dhaflaoui kombinerede fint sammen. “Mou” kommer fri og sender bolden fladt ind i feltet, hvor Monday er dukket op – han sender smart bolden videre med hælen – her kommer Czajkowski stormede i et vel-timet løb. Først springer bolden op i ansigtet og rammer (som han selv udtrykte det) “hans polske næse”, men i anden omgang tæsker han bolden stensikkert i kassen med en meget kompetent afslutning.

Det hele skete i højt tempo, så – som man kan forestille sig – var det et meget smukt mål. Så det blev i dag en flot sejr i Sverige.

Start 11’er:

Frederik Vang, Philip Rejnhold, Andreas Hermansen, Marcus Gudmann, Nicklas Mouritsen, Nicklas Halse (anfører), Gustav Rasmussen, Souheib Dhaflaoui, Younes Bakiz, Sebastian Czajkowski, Monday Etim.

Bænk:
Sebastian Blynov, Abdoulie Njai, Oscar Høybye, Simon Christoffersen, Oliver Juul (U/19), Henrik Ravensbeck (U/19).

Efter kampen meldte Martin Jungsgaard divisionstruppen ud (se den her). Den ser både spændende og lovende ud. Det er ikke udelukket, at der kan komme yderligere tilgang.

Næste opgave er på lørdag (15. februar), hvor FC Helsingør kommer på besøg i Roskilde. Her kan der blive gensyn med flere tidligere FC Roskilde-spillere.

Timeline

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid
08/02/2020 11:00 Træningskampe 2019-20 90'

Stadion

Vångavallen
Östervångsvägen 29, 231 55 Trelleborg, Sverige

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
Trelleborg FF000Tabt
FC Roskilde011Vundet

Trelleborg FF

FC Roskilde

Mål
0
1
Assists
0
0
Gule Kort
0
0
Røde Kort
0
0