Young Boys-Fc Roskilde

Young Boys FD vs FC Roskilde 13-11-2021

Young Boys FD vs FC Roskilde 13-11-2021

Dagens kamp mod Young Boys FD blev spillet i flotte omgivelser på Silkeborg IF’s hjemmebane, JYSK Park – så faciliteterne fejlede i hvert fald ikke noget.
Kampen var samtidig vores sidste udekamp i dette kalenderår, efter mange gode præstationer på fremmed græs.
Det var et små-amputeret Roskilde hold, der med enkelte skader, sygdom og karantæner manglede en håndfuld spillere til dagens opgør. Ikke desto mindre kom vi rigtig godt fra land, med optræk til mange store chancer i kampens første halvleg. Knap så godt kom vi ud efter pausen, hvor vi brugte de første minutter på at finde vores spil igen.
Med til historien skal det lyde, at Conrad Kromann blev skiftet ind i pausen for en skadet Frederik Vang. Mens unge Selim Baskaya fra Roskilde Boldklub Eliteungdom U/19 fik debut i lyseblåt, da han blev skiftet ind og fik små ti minutter på kunstgræs banen i Silkeborg. Stort tillykke med debuten, Selim.
På fredag, den 19. november 2021, venter et utrolig spændende opgør mod KFUM’s Boldklub Roskilde, når vi runder dette kalenderår af med en hjemmekamp i Roskilde Idrætspark.

Højdepunkter:

40’: Sebastian Elvang modtager bolden omkring midterlinjen og har plads omkring sig. Han trækker bolden et par meter ind på hjemmeholdets banehalvdel og sparker på mål fra 35 meter. Bolden svæver over målmanden og direkte ind i netmaskerne – fremragende scoring af Sebastian Elvang.
44’: Young Boys var primært farlige på deres dødbolde i første halvleg – og det var også her det gik galt. På et hjørnespark kort før pausefløjt kommer Sune Balle højest og kan flot heade bolden ind bag Vang i vores mål.
54’: Vi kommer dårligt ud fra pausen og giver endnu et hjørnespark væk. Young Boys eksekverer igen og Stefan Stojlkovic kommer først på en nedfaldsbold og sparker hjemmeholdet foran.
72’: Mads Julø med en flot aktion i vores højreside, hvor han sætter to Young Boys-spillere til vægs. Et træk ind i banen og en afslutning på stolpen – heldigvis stod Valdemar Schousboe det rigtige sted og kunne sætte bolden i mål til 2-2.
2 - 2
Fuld Tid