thisted-fcr

Thisted vs FC Roskilde 21-10-2018

Efter et godt ophold natten over i den lille nordjyske by Vrå var spillerne søndag morgen klar til at fortsætte jagten på tre point.

Da startfløjtet lød var det hurtigt klart, at det var Ørnene, der var dagens bedste. To flotte mål på hjørnespark betød, at vi efter 36 minutters spil var i front som klart de bedste. Værterne fra Thisted kunne ikke rigtigt stille det store op, og det var derfor ikke ufortjent, at vi førte. Men kort før pausen blev Philip Rejnhold sendt i bad efter at have modtaget sit andet gule kort i halvlegen. Det ændrede noget i Lønstrup halvlegssnak med spillerne.

Anden halvleg var Thisted over os som høge og al den modløshed, de havde udstrålet i første halvleg var forduftet som dug fra solen. Vi skulle dog helt hen til det 69. minut før der kom hul på bylden. På under 60 sekunder fik de banket to mål i kassen, og gutterne var tydeligt rystet. Selvom de kæmpede det bedste, de havde lært, fik vores fjendske finske bekendtskab Sakari Tukiainen til sidst scoret til 3-2 efter et hjørnespark, hvilket også blev kampen resultat.

Højdepunkter:

4’ På et flot hjørnespark fra Jessen stiger Nicolai Vallys til vejrs og header bolden mod mål. Den bliver akkurat rørt på stregen, men Morten Nielsen sender den angiveligt helt ind. I hvert fald fløjter dommeren for mål, og spilerne jubler.

20’: En… To… Tre mand skulle have fod på bolden, før Thisted kunne afslutte. Men der blev vinklen for skarp, og Storch for god. Grebet ud

26’ Hermansen redder os i en fin aktion, da han på stregen stopper bolden, efter et hjørnespark, hvor bolden noget pludseligt bliver slået mod mål.

36’: Thygesen kommer alt for nemt til et hjørnespark slået af Andreas Bruus og header helt ubekymret bolden i mål.

44’ Philip Rejnhold begår sit tredje hårde frispark i kampen. Og efter allerede at have modtage en advarsel, modtager han nu en udvisning kort før pausen.

50’ En gylden chance tilfalder Emil. Afsti afsted løber han, og på sidelinjen når Lønstrup at strække armene i vejret, men det sidste skud bliver ikke helt godt nok, og målmanden kan redde bolden.

53’ Storch ligner en højtflyvende ørn og laver en kæmpe redning! Fine reflekser og sender bolden til hjørnespark.

69’ Næsten helt uopdækket kan Laurits Bust Sørensen efter et frispark sparke bolden i kassen til 1-2.

70’ Spillerne er slet ikke klar efter det første Thisted-mål, og derfor kan Kasper Olesen fra højresiden resolut og egentlig flot nok sparke bolden i mål til 2-2.

78’ Sakari Tukiainen stiger til vejrs alene og header bolden i det modsatte hjørne af målet, langt udenfor Storchs rækkevidde. Det blev dermed også det sidste mål, der sikrer Thisted sejren på 3-2.

90+’ I de sidste minutter spiller vi med Halse, Emil og Thyge i bagkæden og satser alt på tunge bolde og hovedstødsdueller. Det er tæt på at lykkedes, men bolden vil bare ikke ind.