Brønshøj vs FC Roskilde

Brønshøj Boldklub vs FC Roskilde 24072021

Brønshøj Boldklub vs FC Roskilde 24072021

FC Roskilde skulle i dag teste formen af for første gang, siden træningen startede op for lidt over to uger siden. Mange nye er kommet til og mange er skiftet væk, så det var en masse nye ansigter der skulle trække Roskilde-trøjen over hovedet for første gang.
Vejrudsigten sagde sol fra en skyfri himmel og banen på Tingbjerg Ground bød i den grad op til flot fodbold. Vi havde et par prøvespillere med til lørdagens kamp, som cheftræneren Michael Jørgensen gerne ville se an.
Vi kom ud til kampen, startede i hurtigt tempo og var dominerende på bolden. Der skulle heller ikke gå mange minutter før kampens første store chance bød sig, da Monday fik en stor mulighed på et hovedstød tæt på mål. Et kvarter inde i kampen bankede Andreas Maarup os foran, på et flot oplæg af Benjamin Lund.

Midt i første halvleg var der indlagt en kort vandpause og det var til Brønshøjs fordel. Hjemmeholdet kom bedre med efter vandpausen, hvor de var tæt på i flere omgange.

I anden halvleg tog det fart og vi fik godt gang i vores spil igen. Først bragte Monday os på 2-0 på et hovedstød, efter flot forarbejde og indlæg af Nicklas Schmidt. Næste scoring i kampen var en perle uden lige. Ali Shah tog chancen fra distancen og det gjorde han med bravur. Bolden knækkede flere gange i luften, inden den lå i nettet til 3-0. I kampens overtid sendte Andreas Chabert en lang bold afsted til Mark Leth, der kunne lægge den ind i feltet, hvor Monday stod klar til at score endnu et mål til 4-0.
0 - 4
Fuld Tid

Brønshøj vs FC Roskilde

0 - 3
Fuld Tid

Brønshøj vs FC Roskilde 19052007

Brønshøj vs FC Roskilde 19052007

2 - 3
Fuld Tid