Kamp referat

AB vs FC Roskilde

Lad os håbe, at det gode gamle ordsprog om at en skidt generalprøve giver en god premiere holder stik. For dagens kamp blev ikke særlig seværdig, og det blev en relativ chancefattig kamp – hverken FC Roskilde eller hjemmeholdet, AB Gladsaxe, producerede så mange store tilbud.Kampen blev spillet i Bagsværd på AB Gladsaxes træningsanlæg. Det var ret koldt og blæsende og da hjemmeholdet skal spille på græs i deres første kamp i næste weekend, blev kampen afviklet på græs.

Som græsbaner i Danmark ofte er på denne tid af året, var dagens kampbane også knoldet. Dette gjorde, at bolden mange gange hoppede og sprang og var svær at få kontrol på.

Den gjorde den også da hjemmeholdet bragte sig foran 1-0 efter 24 minutters spil. En ufarlig situation midt på FC Roskildes banehalvdel ændrede sig pludselig til at blive en foræring, da Philip Rasmussen mister bolden – AB Gladsaxes spidsangriber, Frederik Christensen, kommer alene med Frederik Vang, som han dribler forbi og kan sende bolden i et tomt mål.

Efter godt en halv times spil er Elvang tæt på at udligne med en fin afslutning – AB Gladsaxes keeper må helt op og hente bolden i trekantssammenføjningen.

Hjemmeholdet får tilkendt straffespark efter 38 minutters spil. Daniel Segev Jørgensen holder lidt for godt fast i sin modstander og dommeren peger på 11 meter-pletten. Havde der været mulighed for at VAR kunne gennemse situationen, ville man formentlig kunne konstatere, at forseelsen sket uden for feltet.

Frederik Christensen bliver dobbelt målscorer, da han sætter bolden sikkert i netmaskerne til 2-0. Frederik Vang går til den forkerte side.

Timeline

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid
07/03/2021 12:00 Træningskampe 2020-21 90'

Stadion

Gladsaxe Stadion
Gladsaxevej 200, 2860 Søborg, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
AB202Vundet
FC Roskilde000Tabt

AB

Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
0
0
Røde Kort
0
0