0 - 8
Fuld Tid

Kamp referat

Runde 1.

Som det var forventet gik FC Roskilde i går videre til 2. runde i DBU Pokalen efter en storsejr over BK Hellas (serie 1), der blev knust med hele 0-8.

Det skal dog siges, at det undertippede hold fra Valby havde ære af kampen og kæmpede bravt med alt hvad de havde – det var bare ikke nok. Og sådan skal det også være, når de to hold henholdsvis spiller i NordicBet-ligaen og serie 1.

Det var dejligt at se, at FC Roskilde ikke undervurderede BK Hellas, men at de udviste den nødvendige respekt. FC Roskilde spillede i højt tempo, flyttede bolden fint rundt og bevægede sig for hinanden – og ellers var sejren heller ikke blevet så overbevisende som det var tilfældet, for BK Hellas lod sig ikke sådan umiddelbart kyse.

Kampen viste også, at Pierre Larsen er en målfarlig herre, helt oppe på toppen – han arbejdede hårdt og lavede hattrick. Den viste også en Bajram Fetai, der med to mål og fuld spilletid, er på vej mod kampform. Ikke alt lykkedes, men fin teknik, blik for spillet og løbevillighed var absolut til stede. Kampen viste også, at når man smider “gode gamle” Christian “Crille” Hansen på banen i 2. halvleg, kan han stadig levere varen.

Kampen blev afviklet på et hyggeligt anlæg – en okay bane og stemningsfyldte ældre træbygninger, samt nogle positive mennesker i klubben, Alt i alt var BK Hellas et sympatisk bekendtskab og vi ønsker dem held og lykke i deres turnering. 

Nedenfor finder du kampfakta og vi arbejder på redigering af videointerviews, som bliver lagt på hjemmesiden og FCR TV hurtigst muligt.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
13/08/2014 19:14 DBU Pokalen 2014-15 90' 352

Stadion

Valby Idrætspark
Julius Andersens Vej 7, 2450 København, Denmark

Resultater

KlubMålResultat
BK Hellas0Tabt
FC Roskilde8Vundet

BK Hellas

FC Roskilde

Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
0
0
Røde Kort
0
0

Dommer

Dommer
Casper Thorsøe Jr.