fc culpa-fcr

FC Culpa vs FC Roskilde 31-08-2022

FC Culpa vs FC Roskilde 31-08-2022

FC Roskilde spillede her til aften 2. runde i Pokalen. Turen gik til Valby Idrætspark, hvor FC Culpa var værter. FC Culpa spiller i serie 3 og var det lavest rangerende tilbageværende hold. Så der var ingen tvivl om, at FC Roskilde måtte påtage sig favoritrollen.

Om det var denne rolle som storfavoritter, der påvirkede holdet i negativ retning, er ikke til at sige. Men for at sige det diplomatisk, var 1. halvleg ikke særlig god for “ørnene”. Den var faktisk rigtig skidt. FC Roskilde producerede stort set ikke reelle scoringstilbud – ja, faktisk var det hjemmeholdet, der havde et par gode tilbud, som dog ikke blev udnyttet. Og det var ikke godt nok, at tillade FC Culpa at komme frem til disse relativt store chancer.

Det blev heller ikke nemmere af, at Roskilde-målmand, Rasmus Wedege, fik rødt kort efter 23 minutters spil efter en situation, hvor han løb ud i feltet og væltede en modspiller omkuld som bagerste mand. Det røde kort var en fair dom.

Cheftræner, Jack Majgaard, skiftede tre spillere ud i pausen, og i 2. halvleg begyndte der er komme mere struktur over tingene. Samtidig var hjemmeholdet begyndt at “mangle luft” og FC Roskilde kunne komme frem til de nødvendige chancer, der skulle til for at sikre sejren. Tre mål på et lille kvarters tid, og så var kampen lukket. Det blev ikke den overbevisende præstation, som man håbede på, men Jack var dog tilfreds med 2. halvleg, hvor der blev strammet op, og hvor FC Roskilde ikke gav flere chancer væk.

0 - 3
Fuld Tid
Frem- FC-Roskilde

Frem vs FC Roskilde 26-05-2022

Frem vs FC Roskilde 26-05-2022

14:00
Forhåndsvisning
Frem- FC-Roskilde

frem-vs-fc-roskilde-30-07-2021

frem-vs-fc-roskilde-30-07-2021

Her til aften spillede FC Roskilde anden testkamp inden det rigtig går i gang med pokalkamp (på tirsdag) og turneringskampe omg vigtige point i 3. Division.Modstanderen var BK Frem, der bød velkommen på en virkelig flot græsbane. En græsbane som i Roskilde har svært ved at skjule vores misundelse over.Det blev en kamp, hvor FC Roskilde hurtigt satte sig på første halvleg – endda rigtig tungt. Hjemmeholdet kom stort set ikke til en eneste chance, hvor i mod FC Roskilde producerede mange chancer. Tæller man det hele med er et dusin større eller mindre tilbud vel ikke skudt helt forbi. På en god dag, førte FC Roskilde i hvert fald med 0-3.I stedet blev det “kun” til et enkelt mål – men et flot ét af slagsen. Magnus Krogh sender et fint hjørnespark i feltet, Maarup snitter bolden videre ind foran mål, hvor Mads Julø har placeret sig rigtigt – han flugter bolden i kassen med et brag. Virkelig et flot mål.

Efter pausen kom hjemmeholdet bedst ud af starthullerne. Og de tilspillede sig også et par gode tilbud. Dog ikke noget, der endte med det situationer, hvor Frederik Vang skulle hive de helt store redninger frem.

Det var som FC Roskilde ikke rigtig kunne komme i gang og fortsætte det flotte spil fra første halvleg.

Alle syv markspillere på bænken fik spilletid i 2. halvleg – de mange udskiftninger gør også, at “flowet” i spillet bliver lidt påvirket. Men det ændrede lidt dynamikken på banen.

Den afgørende scoring, der lukkede kampen kom efter super flot kombinationsspil, hvor en 5-7 flotte pasninger splitter hele Frem-forsvaret – til sidst spilles Monday fri foran målet, hvor han sikkert kunne sætte bolden i netmaskerne til en fortjent 0-2 sejr.

Den var en fin testkamp mod en god modstander – en modstander vi må forventer kommer til at gøre sig til i toppen af sæsonens 3. Division.

Det var stærkt, at FC Roskilde for anden gang kunne “holde nullet” og selv sætter to smukke mål ind. Så alt i alt en tilfreds cheftræner, Michael Jørgensen, der havde ros til sine spillere.

0 - 2
Fuld Tid
Frem- FC-Roskilde

Frem vs FC Roskilde 20-07-2019

Frem vs FC Roskilde 20-07-2019

I dag spillede FC Roskilde den sidste testkamp i forberedelserne til NordicBet LIGA 2019/2020. Kampen blev afviklet i Valby Idrætspark på en flot bane. Vejret var perfekt til fodbold, og igen viste FC Roskilde mange gode tegn på at opbygningen af holdet er godt i gang.FC Roskilde vandt 0-3, efter pausestillingen 0-2.Første mål blev sat ind af en tidligt indskiftet Mileta (Nicolai Jessen måtte udgå med en skade), der efter en dødbold, som FREM ikke får afvist i feltet, banker bolden i netmaskerne.Robert Larsen øger til 0-2, da han bliver sendt i ud i venstre side, hvor han med sin imponerende fysik, holder sig direkte modstander væk – målmanden går ud i ham, men fra en spids vinkel sender han bolden i mål ved modsatte stolpe.

2. halvleg var kun få minutter gammel, da FC Roskilde-forsvaret mister bolden. Det bringer en FREM-angriber er alene med Frederik Vang, der dog vinder den direkte duel efter en fantom-redning.

Midt i 2. halvleg sender FC Roskilde en lang bold fint ind i feltet – helt ved bagerste stolpe header Ertu bolden ind foran mål, hvor Grening dukker op, og sender den i kassen til slutresultat 0-3.

Startt 11’er: Frederik Vang, Dawda, Daniel Jørgensen, Stefan Hansen, Lucas Rejnhold Steen, Nicklas Halse (anfører), AB, Nicolai Olsen, Robert Larsen, Younes Bakiz og Nicolai Jessen.

Bænk: Kyle, Mileta, Anton, Devrim, Grening, Ertu og Marco.

Igen i dag viste gutterne en stabil indsats og Ørnene var kampens klart bedste hold. Humøret og kampgejsten var igen i dag helt i top. Det er virkelig positivt at se overvære. Der ingen tvivl om, at trænerteamet allerede har skabt den helt rette balance af humør, spilleglæde og hårdt arbejde.

På fredag starter NordicBet LIGA’en for FC Roskilde, når turen går til Viborg. Det bliver et brag af en premierekamp, der fløjtes i gang kl. 18:00.

0 - 3
Fuld Tid