1-1 Jakob Hansen (31.)
2-1 Martin Sommer (71.)
Tilskuere: 283

Onsdag aften spillede FCR deres første kamp efter trænerfyringen af John “Tune” Kristiansen og her skulle spillerne vise, at dette havde haft en positiv effekt.

De 283 fremmødte tilskuere fik allerede efter ti minutter noget at glæde sig over, da Martin Sommer med et dejligt skud sendte stadiontavlen på arbejde og FCR foran med 1-0.

Hjemmeholdet havde chancer til mere, og fik faktisk et mål annuleret for offside et lille stykke tid efter, og det var i stedet Glostrup FK der kom ind i kampen igen.

Kim Bøje i FCR-målet fik ikke ordentlig fat i en bold tæt på mål, og i første omgang sendte gæsternes Jakob Hansen bolden i hovedet på Kim Bøje, og på riposten sendte han bolden i nettet.

I anden halvleg kæmpede FCR videre for at få alle tre point i hus, og det lykkedes. Martin Sommer var igen på pletten, da små tyve minutter før tid scorede til 2-1.

Det blev ikke til flere scoringer i kampen, og dermed kunne FCR glæde sig over forårets første sejr, og samtidig den første sejr siden 11. september sidste år. Især for sportschef Jesper Sommer, der sad på trænerbænken, var det en befrielse med de tre point.

Nu gælder det kampen på søndag mod Værløse, som skal vindes for at holde liv i håbet om at kunne blive i 2. division næste sæson også. Så mød op og støt holdet. De har brug for det.