3 - 0
Fuld Tid

Kamp referat

Glostrup vs FC Roskilde 11052005

FC Roskildes 2. Divisionshold spillede onsdag aften mod Glostrup i en udsat kamp. FC Roskilde kom til Glostrup med troen på en sejr, fordi spillerne hungrede efter en sejr samt at Glostrup havde tabt de sidste 4 kampe.

Det startede også rigtig flot af FC Roskildes spillere. Holdet startede med en offensiv indstilling, og det gav sig udtryk i 3 store muligheder for at bringe sig foran. Efter blot 2 minutter har Anders Kruse en stor mulighed for at bringe FC Roskilde foran med 1 – 0, men han skyder lige forbi.

FC Roskilde satte sig derefter på spillet, og 2 minutter senere havde Anders Jørgensen i en fri position chancen for en scoring, men han brændte det store tilbud. På det efterfølgende hjørnespark havner bolden hos Jannick Larsen, som spillede på midtbanen mod Glostrup, lige uden for straffesparksfeltet hvor han flugtede flot til bolden, og her burde det også havde givet bonus.

FC Roskilde beholder det gode spil, men som det så tit sker i en fodboldkamp, så får modstanderen scoret. Først et stort offside – utroligt at linjevogteren ikke reagerer på det -, derefter følger et hjørnespark, og så står det 1 – 0 til Glostrup.

Målet var vedhæftet en del personlige fejl ved opdækningen i det lille felt – ærgerligt. Det satte en bremse i for det gode spil FC Roskilde havde udført indtil da, og stillingen 1 – 0 til Glostrup holdt også til pausen. I anden halvleg kom spillerne på banen med den tro, at denne kamp godt kunne vindes.

FC Roskilde spillede lige op med Glostrup, og der blev spillet godt ud på kanterne, og med en hel del indlæg, som desværre ikke gav nogle scoringer. Glostrup kommer på 2 – 0 efter et hjørnespark, som FC Roskilde slet ikke kommer op og får fat i, hvorefter en helt fri Glostrup spiller kunne heade bolden i et næsten tomt mål. Igen et mål med personlige fejl.

Det meget bittert at se holdet lave sådanne dumme fejl, fordi spillerne fortjener bedre. Glostrup kommer på 3 – 0 da der mangler 2 minutter af kampen. Hos FC Roskilde spillede målmanden Simon Lykkebo en god kamp, og flere gode redninger fra hans side, var årsagen til at Glostrup kun vinder med 3 – 0. Udefra ser ud som at spillerne mangler noget fysik – styrke.

Det kniber også med indstillingen til at ville vinde, samt at de lader sig al for nemt kyse af modstanderne. Det kan også se ud som om spillerne er ligeglade med resultatet, da holdet hverken kan rykke op eller ned. Næste kamp mod Kalundborg er en kamp som ganske enkelt skal vindes, hvis ikke FC Roskilde skal være det dårligste hold i 2. division i dette forår.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
11/05/2005 19:00 2.division 2004-05 90' 279

Stadion

Glostrup Idrætspark
Stadionvej 80, 2600 Glostrup, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
Glostrup-Albertslund123Vundet
FC Roskilde000Tabt

Glostrup-Albertslund

FC Roskilde

Brian Nyegaard Midterforsvar/Back
Claus Brandt Midterforsvar
Anders Dahl Midterforsvar
Jannick Larsen Midterforsvar
Jesper Nielsen Forsvar/Back
Morten Pedersen Midtbane
Charlie Tannoukhi Midbane/Offensiv
Tim Franklev Midterforsvar/Back
Anders Kruse Angriber/Kant
Kim Christensen Midtbane
Christian Madsen Angriber
Lasse Ipsen Forsvar/Back
Anders Jørgensen Angriber
Simon Lykkebo Larsen Målmand
Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
0
0
Røde Kort
0
0

Past Meetings

0 - 3
2.division
2004-05
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs Glostrup 29082004

Tilskuere: 357

Dommer

Dommer
Per Doberck