4 - 0
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs Brønshøj 16-07-2019

FC Roskilde spillede her til aften den fjerde træningskamp i opstartsfasen. Og det blev en ganske god træningskamp, hvor gæsterne – “hvepsene” fra Brønshøj – ikke gav Ørnene de helt store problemer. Sejren til FC Roskilde lød på 4-0, og der var muligheder for endnu flere mål.

FC Roskilde er stadig i opbygningsfasen i forhold til sæsonens spillertrup, og der var en del spillere, der viste sig frem på særdeles positiv vis. Af nye ansigter var midtbaneslideren Nicolai Olsen en fornøjelse af følge. Daniel Segev Jørgensen (der sidste år spillede i FC Helsingør, og inden da kom fra netop FC Roskilde) leverede flere sikre indgreb i forsvaret. Monday viste prøver på sin farlighed og hurtighed i front.

Første halvleg endte 3-0 og målscorerne var Nicolai Jessen, efter fin dyb bold fra ny anfører, Nicklas Halse, til højre back, Njai, der snød den fremstormende målmand, hvorefter han sender bolden ind til Jessen, der sikkert sender den i kassen.

2-0 målet blev sat ind af Monday, der netop har skrevet kontrakt med FCR. Han tacklede selv målmanden, der var for længe om at afvikle situationen, hvorefter Monday kunne trille bolden i det tomme mål.

Robert scorede 1. halvlegs sidste mål, efter fint indlæg fra Younes på venstrakanten. Robert stod helt fri ved modsatte stolpen og kunne roligt sætte bolden i mål.

I pausen blev flere spillere byttet ud og omrokeret, hvilket ofte giver lidt mindre stabilt spil, indtil folk “falder på plads” og får spillet sig ind i kampen.

FCR var dog aldrig truet og Jessen stod for kampens sidste scoring, halvvejs ind i 2. halvleg, efter en dyb aflevering af Robert.

Holdet i .1 halvleg: Frederik Vang, Njai, Daniel Jørgensen, Stefan Hansen, Lucas Rejnhold Steen, Nicklas Halse (anfører), Nicolai Jessen, Nicolai Olsen, Robert Larsen, Younes Bakiz og Monday.

Holdet 2. halvleg: Frederik Vang, Daniel Jørgensen, Stefan Hansen, Kyle McLagan, Lucas Rejnhold Steen, Nicklas Halse (anfører), Nicolai Jessen, Renato, Robert Larsen, Younes Bakiz og Mileta.

Bænk: Devrim, Grening, Rehder, Ramzi.

Alt i alt en rigtig fin indsats af drengene, der fik tanket selvtillid. Humøret og kampgejsten fejlede i hvert fald ikke noget her til aften i Roskilde Idrætspark.