0 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs FA 2000

FC Roskilde spillede i dag forårs premierekamp i 2. division mod FA 2000 (nr. 5). Nu skulle det gælde de livsvigtige point.

Kampen blev afviklet uden tilskuere på kunstgræs banen bag den normale opvisningsbane, som stadig er et stykke vej fra at være kampklar.

Nærmest på slaget 13:00 begyndte det at regne, efter en ellers vejrmæssig fin formiddag. Vejret slog senere over i slud. Måltavle og videokamera (der skulle sende live via Ekstra Bladet) klarede ikke vejret og stod af.

1. halvleg var ikke præget af flot spil og mange chancer. Der var for mange tilfældige situationer og meget lidt etableret spil – og det gjaldt begge hold.

2. halvleg blev ikke meget bedre, og det tilfældige spil fortsatte. Det lykkedes desværre ikke for FC Roskilde at få gang i spillet og skabe gennemspillede angreb og store tilbud. Er par stykker blev det dog til. De få tilbud der opstod blev dog ikke omsat til mål, så kampen endte med et trist 0-1 nederlag.

Højdepunkter:

15′: FA2000 hjørnespark – der heades mod stolpen, men Vang er på plads og klarer med fin redning.

36′: Lucas Lodberg bringer gæsterne foran, efter et hjørnespark der ikke rigtig bliver clearet ved modsatte stolpe – Vang kan ikke komme til, og bolden falder ned tæt på kanten til det lille felt, hvor Lodberg sparker den fladt i netmaskerne.

Pause

58′: Skov Hansen sender frispark i feltet – Hermansen kommer frem til bolden mellem venner og fjender, men får ikke rigtig ram på bolden. Det var ellers et fint tilbud.

82′: Fint FCR-opspil til baglinjen i venstre side – dejlig cut back af Mark Leth til kanten af feltet, hvor indskiftede Magnus Krogh Hansen kommer i fuld fart – han kan dog ikke holde afslutningen nede, og bolden bliver sendt langt over mål.

86′: Indlæg fra Neerborg i venstre side – Monday kaster sig ned og flugter bolden over mål.

Kampen sluttede i solskinsvejr, men de mørke skyer hænger stadig over FC Roskilde, der tabte et vigtigt skridt i jagten på en plads i top 6. Mest ærgerligt var det, at vi ikke formåede at sætte spillet, og selvfølgelig ikke udnyttede de få chancer, der opstod i kampen, så vi kunne sætte point ind på kontoen.

Men der er ikke andet for, end at komme op på hesten igen, skyde brystkassen frem, og så give alt, når næste kamp på lørdag på udebane står mod Skovshoved.

Timeline

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid
13/03/2021 13:00 2.division 2020-21 90'

Stadion

Roskilde idrætspark
4000 Roskilde, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde000Tabt
FA2000101Vundet

FC Roskilde

FA2000

Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
0
0
Røde Kort
0
0

Past Meetings

2 - 1
2.division
2020-21
Frederiksberg IP, kunst

FA2000 vs FC Roskilde 31-10-2020

Tilskuere: 252