fcr-kolding
Mads Høyer Julø 74'
1-0
Lucas Martinsen (U19) 82'
2-0
Dommer: Mathias Lykke

Kamp referat

FC Roskilde vs Kolding IF 20-08-2022

FC Roskilde skulle tilbage på sporet efter sidste weekends nederlag til B.93. Betingelserne for det var dog ikke på nogen måde nemme. Modstanderen var nemlig Kolding IF, der er kommet stærkt fra start med seks point i de to første kampe og en pokalsejr over Esbjerg fB.

Vejret var skønt – dog relativt varmt for gutterne inde på banen – og banen var ganske fornuftig. 545 tilskuere havde fundet vej til Roskilde Idrætspark. Humøret var højt blandt tilskuerne, hoppeborgen var pustet op og klar til at børnene kunne lege på den – så rammerne var på plads til en god gang fodbold.

Kolding startede bedst, men efter omkring et kvarters tid får FC Roskilde arbejdet sig stille og rolig ind i kampen. Det bliver en lige halvleg, uden de store opsigtsvækkende chancer. Gæsterne har dog et farligt frispark, hvor Christoffer Monty må ud i fuld længde og bokse bolden væk helt oppe i trekanten. Flot spark – flot redning.

I 2. halvleg er billedet lidt et samme – det er som om, at gæsterne har mest kontrol på deres spil og flytte bolden godt rundt på banen, men FC Roskilde formår, at lukke ned, så de ikke kommer til de helt store chancer. FC Roskilde forsøger også at sætte deres spil, når de erobrer bolden, og et par gange har “ørnene” held til at køre nogle farlige omstillinger. Kampen er dog mest på Koldings præmisser.

Og så alligevel er FC Roskilde ved at tage alle tre point i overtiden. Indskiftede Lucas Martinsen bryder igennem i højre side og sætter høj fart. Med en modstander “på nakken” kommer han fri til en afslutning – han er dog kommet ud i en spids vinkel, og afslutningen sniger sig lige forbi modsatte stolpe.

Kolding IF er et stærkt hold med et semiprofessionelt set-up – og det mærkede man også. Man må forvente, at de kommer til at kæmpe med om topplaceringerne i år. Så ser man på spil og chancer, kan FC Roskilde godt være tilfredse med det ene point og deres indsats i dag. Der blev kæmpet af et godt hjerte, der blev givet og taget som rigtige mandfolk. Så alt i alt en godkendt Roskilde-indsats i dag.

Man of the Match (sponsoreret af Telt.dk) blev Emil Staugaard, der på billedet hilser på nogle FC Roskilde-supportere.

Næste opgave for “ørnene” er på lørdag, når turen går til Thisted, hvor en svær udekamp venter. Kampstart er kl. 14:00.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
20/08/2022 14:00 2.division 2022-23 90' 545

Stadion

Roskilde idrætspark
4000 Roskilde, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde000Uafgjort
Kolding IF000Uafgjort

FC Roskilde

Valdemar Schousboe Centre-Forward
Monday Bassey Etim Angriber
Ronny Larsen Left Winger
Lauge Persson Central Midfield
Emil Staugaard Centre-Back
Mathias Christensen Central Midfield
Valdemar Montell Centre-Back
Christoffer Monty Målmand
Andreas Maarup Midtbane
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane
Tobias Noer Central Midfield
Jacob Milo Midtbane/Angriber
Mads Høyer Julø Midtbane 74'
Lucas Martinsen (U19) Left Winger 82'
2

Træner: Jack Majgaard

Kolding IF

Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
2
0
Røde Kort
0
0