fcr-sif
0 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs Silkeborg 19-08-2018

Silkeborg gæstede i dag Roskilde Idrætspark, og Superliganedrykkerne har – ganske som FC Roskilde – fået en utilfredsstillende sæsonstart og lå sammen med Ørnene i bunden af NordicBet LIGA’en med et enkelt point efter de første tre kampe.

Silkeborg havde inden kampen fået Michael Hansen ind som træner – i en midlertidig rolle, indtil Kent Nielsen kan tiltræde i sommeren 2019 –  i stedet for Peter Sørensen. Og det var åbenbart det der skulle til, for at gæsterne fik hentet deres første sejr.

FC Roskilde kom desværre til at løbe lidt for meget efter de boldfaste Silkeborg spillere, der hurtigt flyttede bolden rundt. De Lyseblå havde da også et par tilbud, men fik i dag ikke helt produceret det antal chancer, der skulle til, for at få bolden i netmaskerne. Der manglede ganske enkelt offensiv skarphed foran mål.

Nicolai Vallys viste et par prøver på sin målfarlighed, men desværre uden den sidste afgørende skarphed – og han måtte desværre udgå med en skade efter godt en times tid.

FC Roskilde er nu alene i bunden af tabellen, stadig blot med det ene point fra Nykøbing-kampen, men allerede onsdag er der mulighed for at lave om på det, når turen går til Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager står klar til at møde Ørnene.

Fremad Amager tabte til Viborg i dag og indtager nu pladsen lige over FC Roskilde, med to point for fire kampe. Så det er yderst vigtigt med point på Amager, så FC Roskilde ikke bliver hægtet af i bunden.

Kom ind og støt gutterne på onsdag!

Højdepunkter:

4′ – Robert erobrer midt på banen, ekspederer bolden videre til Vallys, der sender den videre til Morten Nielsen – han skyder på mål fra kanten af feltet – desværre går bolden over mål.

6′ – Shlodran Maholli afslutter – Schram må hive en flot redning op af hatten, for at klare situationen.

24′ – Schram viser igen sine kvaliteter med super redning på et hovedstød efter en dødbold.

38′ – Gæsterne sender en hjørnespark sbold helt ud ved kanten af feltet, hvor Silkeborgs Federik Møller helflugter bolden i kassen til 0-1.

43′ – Schram går ud til en én-mod-én situation, hvor han får skubbet bolden væk, men dommer Jesper Nielsen peger på 11 meter-pletten, og giver samtidig Schram et gult kort. Schram får dog presset Magnus Mattsson til at sparke ved siden af og holder dermed FC Roskilde inde i kampen.

Pause

48′ – Fint indlæg fra Thygesen, som Vallys kommer først til ved forreste stolpe – han får dog ikke drejet bolden nok, og header den forbi målet.

52′ – FCR’s forsvar bliver snydt og en Silkeborg spiller kommer bagom forsvaret i venstre side, hvorfra han slår et indlæg – der bliver headet fint på mål, men igen er Schram klar og viser sin styrke med en stærk redning.

83′ – Nærgående skud udefra af Silkeborgs Shlodran Maholli, men forbi mål.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
19/08/2018 14:45 1.Division 2018-19 90' 775

Stadion

Roskilde idrætspark
4000 Roskilde, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde000Tabt
Silkeborg101Vundet

FC Roskilde

Frederik Schram Målmand
Mark Gundelach Forsvar
Nicklas Halse Forsvar/Midtbane
Mathias Gehrt 18 Midtbane/Angriber
Philip Rejnhold Olsen 4 Forsvar
Nicolai Vallys 7 Midtbane/Angriber
Morten Nielsen Angriber
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane
Stefan Hansen Forsvar
Mikkel Thygesen Midtbane/Angriber
Robert Larsen Midtbane
Daniel Stenderup 11 Forsvar
Nicolai Jessen 11 Midtbane/Angriber
Emil Nielsen 9 Angriber
2

Træner: Rasmus Monnerup

Silkeborg

Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
2
0
Røde Kort
0
0

Past Meetings

6 - 2
1.Division
2015-16
Mascot Park

Silkeborg vs FC Roskilde

2 - 3
1.Division
2015-16
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs Silkeborg

2 - 2
1.Division
2015-16
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs Silkeborg

1 - 2
1.Division
2008-09
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs Silkeborg

Tilskuere: 877
2 - 0
1.Division
2008-09
Silkeborg Stadion

Silkeborg vs FC Roskilde

Tilskuere: 1730

Dommer