if lyseng-fcr
Monday Bassey Etim 12'
1-0
Monday Bassey Etim 60'
2-0
Valdemar Schousboe 61'
3-0
Valdemar Schousboe 64'
4-0
Magnus Krogh Hansen 90'
5-0
Dommer: Jacob Stausgaard Kobberrød

Kamp referat

IF Lyseng vs FC Roskilde 04-09-2021

Efter den flotte indsats mod OB i onsdagens pokalkamp, som blev bemærket mange steder i fodbold-Danmark, var rammerne i dag ganske anderledes. Der var tale om en så stor omvæltning, som man næsten overhovedet kunne tænke sig.

Så en vigtig ting i dag blev om cheftræner, Michael Jørgensen, kunne formå at sætte holdet op. Og det kunne han så afgjort. For gutterne var klar fra start og tog styringen fra første fløjt. Spillerne var upåvirket af de noget anderledes omgivelser, og en lidt svær bane – de tog favoritrollen på sig, og satte spillet. Faktisk mere eller mindre hele kampen igennem.

Der var flere ændringer i startopstillingen, i forhold til pokalkampen, og hele syv spillere var ude af truppen. Der var et par U/19-spillere på bænken, og alligevel formåede FC Roskilde at sidde på kampen fra start til slut.

Fredrik Vang og Tobias Noer sad over, da de er meget tæt på familieforøgelse. Jannik Skov Hansen og Casper Neerborg var syge og på skadeslisten står Nicklas Schmidt, Mikkel Hallberg Nielsen og Andreas Chabert. At vinde 4-1, i øvrigt for anden turneringskamp i streg – med en overbevisende indsats – viser meget om bredden og kvaliteten i FC Roskilde.

FC Roskildes mål:

12′: FCR i hurtig omstilling – bolden sendes frem i højre side, hvor Sebastian Elvang går i mod bolden og sender Monday afsted med en fin aflevering frem i banen. Monday tager et langt træk – han er hurtigere end sin oppasser – han rykker fordi og banker bolden fladt i netmasken.

61′: “Mac” spiller bolden frem til Magnus Krogh, der sender den videre til Valdemar – og her svigter han ikke. Med stor selvtillid bringer han FCR foran 0-2.

64′: Kaptajn Hermansen-sender en dejlig bold fladt op i banen i venstre side til Valdemar, der spiller den ude til Magnus Krogh – Krogh afslutter med keperen halvklarer – bolden springer ind foran mål, hvor Valdemar har læst situationen – Valdemar afslutter og bolden springer over en forsvarsspiller, der står og dækker op inden på målstregen, og ind i kassen til 0-3.

90′: FCR afviser et Lyseng-pres – bolden sendes op til midten af banen i højre side, hvor Monday er nede og tage i mod – han bliver “retvendt” og suser afsted – på det hele rette tidspunkt sender han bolden på tværs ind foran mål, hvor Krogh er løbet med – Krogh afslutter sikkert med et fladt skud til modsatte stolpe og lukker og slukker dermed med den flotte scoring til slutstillingen 1-4.

FC Roskilde øgede med sejren forspringet i toppen af 3. Division, da BK Frem spillede 2-2 mod Young Boys FD og Roskilde KFUM tabte 1-2 til Vanløse.

Efter seks kampe fører FC Roskilde suverænt med 18 point og en målscore på 22-5. Nærmeste forfølger er BK Frem, der er syv point efter.

Der var dog også en streg i regningen. Andreas Hermansen blev i en duel sparket direkte i hovedet og måtte tilses af en læge lige efter kampen af frygt for hjernerystelse. Han fik dog lov til at tage med hjem, men måtte en tur forbi skadestuen for nærmere kontrol, straks da bussen ankom til Roskilde.

(Opdateret 5. september 2021): Både Christopher Poulsen og Magnus Blixt er førsteårs seniorer, som er udviklet i egne rækker i Roskilde Boldklub af 1906, hvilket selvsagt er yderst positivt.

Næste kamp er igen på udebane, når turen søndag går til Vanløse.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid
04/09/2021 13:00 3.Division 2021-22 90'

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
IF Lyseng000Tabt
FC Roskilde134Vundet

IF Lyseng

FC Roskilde

Christopher Poulsen Centre-Forward
Valdemar Schousboe Centre-Forward 61', 64'
Magnus Krogh Hansen Centre-Forward 90'
Sebastian Elvang Right Winger
Magnus Blixt Midtbane/Angriber
Mike Mortensen Forsvar
Monday Bassey Etim Angriber 12'
60'
Sebastian Fischer Centre-Back
Benjamin Lund Left-Back
Mathias Christensen Central Midfield
Christoffer Monty Målmand
Ali Haider Shar
Andreas Maarup Midtbane
Mads Høyer Julø Midtbane
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane
4 3 1
Mål
0
4
Assists
0
3
Gule Kort
0
1
Røde Kort
0
0

Past Meetings

DatoHjemmeResultaterUdeTime

Dommer

Dommer
Jacob Stausgaard Kobberrød