0 - 8
Fuld Tid

Kamp referat

Runde 1.

En kamp, der bare skulle vindes, og det blev den. Og endda med hele 8 – 0 efter 3 – 0 ved pausen.

FC Roskilde var i tirsdagens pokalkamp mod Nakskov fra Lolland-Falsterserien totalt overlegen i alle spillets facetter, og som kampen skred frem, var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse. I begge helvleges fjerde minut nettede Jeppe Kjær og samme spiller scorede yderligere tre mål – alle i anden halvleg. Et af dem var endda med hovedet, hvilket ikke er hverdagskost for Kjær, der som bekendt ikke hører til de højeste på en fodboldbane.

Øvrige målscorere var Jesper Håkanson med to og Nikolaj Mikkelsen med et enkelt. Og det kunne såmend være blevet til mange flere, men det er svært at holde dampen oppe, når man er så overlegen, som tilfældet var. Dette illustreres måske bedst ved, at hjemmeholdet kun kunne tilspille sig fire chancer i hele kampen. Det ene ganske vist et straffespark, som dog blev brændt, ligesom de få andre chancer ikke gav sig udslag i andet end en stolpe og en tværribbe, der gyngede lidt efter at være blevet ramt.

Om træner Carsten Broe kan bruge kampen og resultatet til noget er svært at sige, men skidt er det ikke, når en mand som Kjær fik så meget gang i målscoringen, som tilfældet var, og iøvrigt krydrede med gode afleveringer, der burde være omsat i scoringer fra angrebskollegaen Tobias Perch.

Men der var flere gode oplevelser set med Roskilde øjne. Nytilkomne spillere fik således deres debut og fik alle vist, at de er med til at forstærke holdet både angrebsmæssigt og i forsvaret.

Men også det faktum, at Andeas Bak var tilbage og med i startopstillingen, er værd at bemærke. Andreas blev skadet i starten af året, og ingen vidste, hvor lang tid, det ville tage før han var klar igen. Og dog – for træner Broe kender åbenbart sit materiale, for han forudså, at Andreas var tilbage fra efterårets start, og han fik ret, heldigvis.

FC Roskilde er efter aftenens sejr med i hatten, når der trækkes lod til næste runde, og så er det spændende at se, hvem der bliver modstanderen. Det var det man kom efter og det var det, man fik med hjem. Plus en god optakt til lørdagens udeamp mod Hobro, som indleder sæsonen 2011/12 for FC Roskildes vedkommende.