ob-fcr
2 - 0
Fuld Tid

Kamp referat

OB vs FC Roskilde 07-07-2019

Lørdag morgen drog Ørnene til Fyn, hvor et spændende bekendtskab ventede: Odense Boldklub. Sommerens anden træningskamp var med selskab af en lang række prøvespillere, der alle var forbi klubben for at prøve lykken og gøre sig forhåbningerne om en plads til den nye sæson.

I første halvleg var indsatsen overordnet set godkendt. OB stillede med hvad, der lignede stærkeste opstilling. Dertil stod FC Roskilde godt placeret og fik vist nogle af de taktiske elementer, som Christian Iversen har arbejdet på i den forgangne uge. Og selvom vi selvfølgelig mødte et fodboldhold, der var bedre end os selv, så var vi faktisk det bedste mandskab i perioder af kampen.

Faktisk matchede vi i første halvleg værterne så godt, at det uden problemer kunne være blevet til en enkel eller to kasser fra vores fødder.

I første halvleg havde vi Marco Priis på mål, der efter fire år i norsk fodbold er vendt hjem til Danmark. Han gjorde en ganske god figur på de chancer, han skulle tage sig af. Men dem var der faktisk ganske få af, da langt de fleste indlæg og dødbolde blev clearet af Kyle McLagan og Stefan Hansen i midterforsvaret.

Andre spillere, der leverede en god første halvleg var Devrim Sahin på den centrale defensive midtbane , mens også Nicolai Olsen og Robert Larsen en anelse længere fremme på banen gjorde en ganske udmærket figur.

Til anden halvleg skiftede begge mandskaber store dele ud. Værterne skiftede om til en 4-5-1-formation, der gav os noget mindre plads midt på banen end tilfældet var i første halvleg. På midtbanen skiftede prøvespillerne Luc Jeggo og Devrim Sahin pladser, mens Mathias Kisum kom ind i stedet for Nicolai Jessen. Den unge Kisum bidrog med en masse gode løb bag OB’s bagkæde, som var lidt en mangelvare i første halvleg.

I front kom vores nigerianske prøvespiller Monday Etim ind og fik chancen i de sidste 45 minutter. Med en masse fysik og fart gjorde han en god forskel i front. Truslen blev klart større og presset kraftigere på værternes bagkæde.

Selvom drengene alt i alt spillede en ganske udmærket kamp, så var det tydeligt at se, at flere af gutterne skal tilvende sig et noget højere tempo end det, der vant til fra eksempelvis 2. Division. Men det skal ikke være en undskyldning, og hvis det ikke havde været fra små afgørende fejl, så havde vi formentlig været ganske tæt på at hive en sejr med hjem.

En tilfreds cheftræner

Efter kampen havde Christian Iversen fint med ros tilovers, da snakken faldt på de mange prøvespillere – herunder de tidligere U19-drengene, der har fået en chance i opstarten. Og grebet den:

  • Det der var vigtigt i dag var at teste dem, vi ikke kendte så godt – også mod en dygtig modstander. Lige nu er vi i en udvælgelsesproces, hvor vi hele tiden sender nogle videre. Men det er for at se, hvad der findes af muligheder,
  • Vi bliver nødt til at være konstant på forkant med nogle af de ting, der sker for tiden på spillerfronten. I virkeligheden arbejder vi med rettidig omhu kontra hvad der er på markedet i forhold til klubbens situation, siger Christian Iversen

Derudover fremhævede han, at den gruppe af spillere, der har trænet sammen i løbet af den sidste uge har overrasket positivt ved hurtigt at fremstå som et hold.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid
07/07/2019 10:00 Træningskampe 2019-20 90'

Stadion

Odense Stadion
7, Højstrupvej, Højstrup, Odense, Odense Kommune, Region Syddanmark, 5200, Danmark

Resultater

KlubMålResultat
OB2Uafgjort
FC Roskilde0Uafgjort

OB

FC Roskilde

Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
0
0
Røde Kort
0
0

Past Meetings

6 - 3
Træningskampe
2008-09
Odense Stadion

OB vs FC Roskilde 28-01-2009