fa2000-fcr

FA2000 vs FC Roskilde 31-10-2020

FA2000 vs FC Roskilde 31-10-2020

Lørdag skulle FC Roskilde forsøge at fortsætte pointjagten efter den seneste sejr over Skovshoved IF. Slaget skulle stå i Frederiksberg Idrætspark (på kunstgræs) mod FA 2000, der har etableret sig som et solidt midterhold.

FCR fik en lynstart og da der var gået et minut, havde Casper Grening sparket “Ørnene” foran 0-1 med en flot scoring.

Det så dog ikke ud til at ryste hjemmeholdet nævneværdigt og de arbejdede sig langsomt ind i kampen. Det var som om FC Roskilde havde svært ved at holde fast i bolden og etablere det offensive spil. Der blev ofte sendt lange bolde frem til angriberne, men resten af holdet “skubbede ikke op”, så det hele hang ikke rigtig sammen.

FA 2000 havde derfor bolden mest på deres fødder og forsøgte at bygge op. Der var dog lange perioder i kampen, hvor ingen af holdene spillede sig frem til de store chancer.

Hjemmeholdet fik sat deres scoringer ind på de tidspunkter af kampen, hvor de gør rigtig ondt. Kort før pause udlignede de og fem minutter før lukketid bragte de sig så foran med 2-1. FCR jagtede udligningen i kampens døende minutter, men havde desværre ikke held med det.

Nu venter lokalbraget på fredag, når Roskilde KFUM gæster Roskilde Idrætspark. KFUM spillede også lørdag og vandt ude over Skovshoved med 1-2. Så der er lagt op til en ren gyser.

2 - 1
Fuld Tid