greve-fcr

Greve vs FC Roskilde 15-08-2018

Greve vs FC Roskilde 15-08-2018

FC Roskilde spillede her til aften 1. runde i Sydbank Pokalen, og det var den udsatte kamp mod Greve.

Nogle spillere har skader af forskellig karakter og andre blev sparet, da der venter kampe søndag, onsdag og søndag.

Eksempelvis bestod de fire i bagkæden af spillere, der ikke havde spillet sammen i kamp før, og tre af dem spillede endda deres officielle debutkamp – Philip Rejnhold, Kyle McLagan og Jared Rice.

Så det var lidt spændende, hvordan tingene ville komme til at hænge sammen. Det viste sig, at det så ganske fint ud, dog uden at være prangende – i hvert fald fint nok til at køre en sikker sejr op 0-4 hjem over hjemmeholdet.

Kort før tid fik Mads Julø ligeledes debut, en debut han krydrede med en flot scoring i kampens døende minutter.

Det blev en kamp, hvor der ikke reelt var tvivl om udfaldet, da FC Roskilde sad på det meste. Greve havde et nærgående forsøg i 1. halvleg, men meget mere blev det ikke til. FC Roskilde spillede – hvad der også burde være tilfældet – på et højere niveau, men det blev en god kamp, der blev afviklet i god ånd. At dømme på stemningen på tilskuerpladserne, anerkendte hjemmeholdets supportere nederlaget og Ørnenes medrejsende supportere var glade for sejren.

Så alt i alt en dejlig aften på stadion i Greve Idræts Center.   .

Højdepunkter:

21′ – Thygesen rykker til baglinjen i højre side, og laver et “cut back”, hvor han sender bolden skråt tilbage i feltet, hvor Robert Larsen dukker op og sparker bolden i netmaskerne, uden chance for den tårnhøje Greve-keeper Simon Bloch.

24′ – Fint indlæg fra Nicolai Jessen – Emil Nielsen header på overliggeren ud til målspark.

45′ – Robert Larsen slå en lang pragtfuld diagonal aflevering, der ligger perfekt til Thygesen på højre kant – Thygesen tager den resolut med sig, ved at prikke den “første gang” med hovedet, og han vrister sig fri – han slår igen (som ved det første mål) en rigtig fin bold på tværs og denne gang er det Emil Nielsen, der kommer først på bolden og får den ver målstregen til 0-2.

Pause

69′ – Der bliver begået straffespark mod Emil Nielsen, efter et fint opspil – Emil udnytter muligheden sikkert og slukkede det sidste håb som Greve-spillerne måtte have.

89′ – Indskiftede Mads Julø fik scoret i sin debut efter mindre end 10 minutter på banen – en flot kombination med Morten Nielsen, bringer Julø i en fin afslutningsposition, hvorefter han kan udplacere Greve-keeperen til slutresultatet 0-4.

0 - 4
Fuld Tid

Greve vs FC Roskilde 01062008

Greve vs FC Roskilde 01062008

2 - 2
Fuld Tid

FCR vs Greve

Runde 2

1 - 0
Fuld Tid

Greve vs FC Roskilde 03062007

Greve vs FC Roskilde 03062007

0 - 3
Fuld Tid