FC Svendborg vs FCR

Runde 3.

Ordinær tid: 1-1

Forlænget spilletid: 0-0

Straffesparks konkurrence: 5-6

FC Roskilde er nu, efter endnu en kamp i pokalen, hvor vi måtte ud i både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, blandt de sidste 16, der fortsat er med i DBU pokalen. Men det holdt hårdt – endda virkelig hårdt.

Selvom de lyseblå havde bolden mest, så var der mange personlige fejl fra Roskildemandskabet, som burde have lukket den kamp i den ordinære tid. Men sådan skulle det ikke være, selv om Lasse Hansen med blot 20 minutter igen bragte udeholdet i front. Føringen holdt dog kun i ca. fem minutter, så havde Svendborg udlignet og, igen fristes man til at sige, efter en dødboldsituation, hvor Roskildeforsvaret ganske enkelt ikke er opmærksomme nok.

Det stod således lige efter den ordinære spilletid og da der ikke blev scoret i den forlængede spilletid, måtte man ud i en omgang straffespark.  og her viste vore drenge igen, at de var de mest koldblodige. Fem spark og fem scoringer  og da vi sparkede først, så var det Svenborg, der stod med det sidste straffe inden sudden death, og det nervepres kunne hjemmeholdets skytte åbenbart ikke står for. Fakta var, at pokalhelten Frederik Vang igen var den, der sendte FC Roskilde det sidste skridt videre ved at parere skuddet på stolpen og ud.

Ikke det kønneste fodbold, jeg har set, sagde sportschef Jesper Sommer efter kampen, men vi vandt, og det var det vigtigste. Nu venter vi med spænding på lodtrækningen næste fredag, for der er mange superligahold tilbage, så mon ikke det bliver et af dem, vi skal møde. Så enten et af de helt gode eller også et hold, der er lavere rangeret end os. Det må være ønskemodstanderen.

5 - 6
Fuld Tid