Jægersborg BK vs FCR

Runde 2.

FC Roskilde gik sikkert videre i aftenens udsatte pokalkamp, hvor det kun var 2. halvleg, der blev spillet. Modsat første halvleg, hvor stillingen var 1-2 til FC Roskilde, viste FC Roskilde, at der var klasseforskel. Lige fra kampens start kørte FC Roskilde bolden sikkert rundt og Jægersborg blev hurtigt mere og mere modløse. At FC Roskilde så også var effektive foran mål gjorde ikke humøret bedre hos hjemmeholdet.

Scoringen til 1-3 kom allerede da stadionuret viste 54 minutter. Lars Brøgger spiller en “et-to” med Lissau og banker bolden i kassen imellem benene på målmanden.

Små ti minutter senere afslutter farlige Brøgger igen – målmanden blokerer, men bolden springer hen til Lissau, der er helt fri foran et tomt mål – Lissau header men sender bolden på overliggeren.

Mindre en fem minutter senere sender FC Roskilde et hjørnespark ind foran mål, hvor Jægersborgs anfører er så uheldig at sende bolden i eget mål.

Brøgger er igen på spil efter 78 minutter. Mark Leth rykker sig fri i højre side og sender bolden ind til Brøgger, der “falder bolden i nettet”. Jægersborg mente hånden blev taget til hjælp, men dommerens fløjte var tavs.

Brøggers fjerde – og kampens sidste – mål kom efter flot opspil. Der manglede et par minutter af kampen. Jasin spiller op i banen til Bajram – Bajram sender en rigtig fin bold ud på højre kant, hvor Geerts stormer frem – han sender en flad hård bold mod bagerste stolpe, hvor Brøgger dukker op, ganske alene, og sender bolden ind i det tomme mål. Super flot mål og kampen slutter 1-6 til FC Roskilde, der går videre til 3. runde. Her venter så Hobro. Så der er nu lagt op til et brag af en kamp i Roskilde Idrætspark.