NFB vs FC Roskilde

FC Roskilde var storfavoritter til at gå videre til 2. runde i aftenes kamp i Sydbank Pokalen. da holdet gæstede Nordfalsters Forenede Boldklubber.

Det er ofte svært at være de store favoritter, der jo har alt at tabe, for – til trods for den kvalitetsforskel der burde være, og også var i aften – er bolden rund og mange overraskende ting kan ske, når først kampen er fløjtet i gang.

Det viste sig dog hurtigt, at FCR var i kontrol fra start til slut, og “De lyseblå” kørte en stensikker sejr hjem. En sejr, der godt kunne have været blevet et par mål større end de 1-7 som slutresultatet endte med.

Hjemmeholdet havde første reelle forsøg midtvejs i 2. halvleg, og får dog også pyntet på resultatet i overtiden.

FCR ligger nu i bowlen når der trækkes lod til 2. runde i Sydbank Pokalen, den 15 august 2019.

Der skal lyde en stor ros fra FCR til NFB, som udviste stor gæstfrihed og gav “Ørnene” en flot modtagelse.

NFB var et særdeles sympatisk bekendtskab, og vi ønsker klubben held og lykke fremover.

 

Højdepunkter:

13′ – Souhaib sender bolden på overliggeren.

17′ – Nicolai Olsen sender en fin bold ind i feltet fra venstre side, hvor Grening helflugter bolden i netmaskerne – hvilket perlemål.

19′ – Souhaib bringer FCR på 0-2.

23′ – Kyle stiger til vejrs på et hjørnespark og header på overliggeren.

26′ – Flot kombinationsspil i højre side – bolden sendes ind foran mål, hvor Finnur viser sin målnæse og scorer sikkert til pausestillingen 0-3.

Pause

51′ – Gennembrud i højre side – Dawda til Grenning, der sender bolden ind i feltet, hvor Nicolai Olsen header bolden i mål nede ved stopen.

53′ – Souhaib sætter Grening op, der kan score ved nærmeste stolpe.

61′ – Grening, der var her, der og alle vegne i dag, afslutter – bolden bliver dog forsøgt stoppet, så den taber al farten – den kommer dog ind i feltet, hvor Finnur er hurtig til at opsnappe bolde og øge til 0-6.

66′ – Efter en god omstilling afslutter Nicolai Olsen på overliggeren.

78′ – Grening lukker målfesten for FCR’s vedkommende med at lave et hattrick – Robert skifter helt ud til Dawda i højre side, der sender bolden ind foran mål, hvor Grening endnu engang er træfsikker.

92′ – NFB får pyntet i overtiden, da Mads Jensen bliver sendt afsted, med Dawda lige i hælene – Jensen holder dog farten og da Marco Priis Jørgensen stormer frem og forsøger at gøre sig bred, sender Jensen bolden lige mellem benene på FCR-keeperen.

Casper Grening 17'
1-0
Souheib Dhaflaoui 19'
2-0
Finnur Justinussen 26'
3-0
Nicolai Dahl Olsen 51'
4-0
Casper Grening 53'
5-0
Finnur Justinussen 61'
6-0
Casper Grening 78'
7-0
Dommer: Patrick Stenzel Rasmussen