Fc Nordsjælland vs FC Roskilde 08-02-2023

Vinterens tredje testkamp blev i går spillet på Right To Dream Park i Farum, hvor FC Nordsjællands unge internationale talenter var værter.

Det blev en kamp, hvor hjemmeholdet lagde et meget højt og helhjertet pres, og i øvrigt spillede i et meget højt tempo i alt hvad de lavede. Og det er åbenlyst, at de har flere stjerner i svøb og generelt nogle ret dygtige spillere, der har en fin tid i fodboldverden foran sig.

FC Roskilde lod sig dog ikke på nogen måde kyse eller overraske, og styrede faktisk spillet ret godt i de første godt 20 minutter af kampen, hvor FCN kommer foran på et ærgerligt boldtab fra FC Roskildes side. Det bliver prompte straffet og vendt til en 1-0 føring.

Spillet bølgede frem og tilbage hele tiden, hvilket egentlig fortsatte i 2. halvleg. Stadionlyset gik ud i starten af 2. halvleg, som gav en ufrivillig pause på 12 minutters tid.

Spillet kom i gang igen og efter 58 minutters spil gav FC Roskildes solide spil bonus. Fine kombinationer i højre side – bolden ender hos Montell, der sender en pragtfuld bold i feltet, som Karlo Trkulja header i kassen til 1-1.

Godt et kvarters tid senere sendes bolden igen i feltet fra højre side – Denne gang er det Kristian Minshall der flugter bolden i mål. Den bliver rettet af på vejen, hvilket snyder målmanden – men en dejlig flugter fra Kristians fod.

Der var vilje, løbevillighed og tro på tingene fra FC Roskildes side igen i dag. Selvfølgelig er testkampe én ting, og turneringskampe noget andet – men det ikke for meget at sige, at tingene ser godt ud, og manager Jack Majgaard og trænerteamet er ved at sætte sit tydelige positive præg på spillet og spillernes mentale indstilling.

Start-11’er:
Brylov, Qvarnstrøm, Montell, Vesterbæk, Juul, Thomsen, Holden, Larsen, Baskaya, Monday (C), Lassen.

Bænk:
Wedege, Maarup, Mac, Trkulja, Saleh, Minshall

1 - 2
Fuld Tid
fcn-fcr

Fc Nordsjælland vs FC Roskilde 28-01-2020

Årets anden test bød på modstand fra øverste hylde i Danmark. Right to Dream Park var tastet ind på gps’en & FC Nordsjælland var tirsdagens modstander.
Det var et utrolig stærkt FC Nordsjælland-hold, der løb ind på eget græs, til kampstart klokken 13:00.
Enkelte spillere manglede, fra en ellers fyldt superligatrup. For vores vedkommende sad Daniel Jørgensen, Lucas Steen, Anton Pedersen & Mileta Rajovic ude med skader, mens et par prøvespillere startede på vores bænk.
Kampen startede med en boldfast hjemmehold, der ikke sendte mange afleveringer de forkerte steder hen.
Vi var dog godt med, og holdte Nordsjælland fra de helt store muligheder. Enkelte gange lykkedes det hjemmeholdet at spille sig forbi vores defensiv, og det var også sådan scoringen til 1-0 faldt. Nordsjælland til baglinjen og en bold på tværs til en fri Ibrahim Sadiq, der kunne bringe hjemmeholdet i front.
Vi spillede os frem til flere fine muligheder & var generelt godt med på de fleste parametre mod superligamandskabet. Efter en times spil skiftede FC Nordsjælland hele holdet, bortset fra deres målmand – mens vi også begyndte på vores indskiftninger.
Til dagens kamp havde vi flere prøvespillere med, blandt andre Adrian Mourino fra Spanien, der kom ind og fik en lille halv time. Det var tydeligt at se, hvilke kvaliteter han besidder. Efter 90’ minutters spil bragte vi, fortjent nok, balance i regnskabet – netop ved prøvespilleren fra Spanien, der sikrede os en uafgjort mod FC Nordsjælland.