lsf-fcr

Ledøje-smørum vs FC Roskilde 06-10-2020

Det var en skuffende eftermiddag/aften for FC Roskilde, der satsede på at skulle videre i pokalturneringen – men tabte. Modstanderne var Ledøje Smørum Fodbold, der til daglig frister en tilværelse i Danmarksserien.

Ved roret stod assistenttræner Søren Sørensen.

FC Roskilde bragte sig planmæssigt foran på et flot mål af Isaac, men gutterne havde chancer til mere og burde have haft en større pauseføring.

Tre udskiftning i pausen gav lidt “uro i gellederne”, hvilket nok er naturligt – de indskiftede folk skal lige finde ind i kampen. Hjemmeholdet udnyttede det til at spille sig mere og mere ind i kampen, og FC Roskilde kunne ikke generobre overtaget. Med to mål i 2. halvleg – et på en friløbet og et på straffespark – formåede LSF at vende kampen til deres fordel, og kunne dermed sende FC Roskilde ud af årets pokalturnering.

FC Roskilde havde for mange boldtab og så ud til at mangle idéer, når holdet kom frem på den sidste tredjedel – det var som om nøglen til den afgørende gennembrud manglede i dag og tingene løb ud i sandet.

Der er ingen tvivl om, at det i dag ikke var godt nok – og det vidste spillerne også godt. De kæmpede, men spillet hang bare ikke sammen.

Der er dog ikke tid til at hænge med hovederne for længe, for allerede på fredag spilles der igen, og det er om vigtige point i 2. division, når AB Tårnby gæster Roskilde Idrætspark kl. 19:00.

Højdepunkter:

8′: Mileta spilles helt fri i dybden – helt fri med målmanden – men sender bolden forbi mål.

19′: FCR bringer sig foran 1-0 på et flot gennemspillet mål. Bolden føres frem i venstre side – den spilles fladt i fødderne på Gustav, der splitter hjemmeholdets forsvar, da han i en vending smart snitter bolden videre til Marc, der rykker frem og slår en flad præcis aflevering til modsatte stolpe. Her står Isaac klar til at sende bolden i netmaskerne.

44′: LSF sender end bold i feltet – FCR får ikke clearet ordentligt – Marcus Weiss banker bolden over mål.

Pause

56′: Isaac sender bolden i dybden til Mileta, der kommer fri – LSF-keeperen stormer frem – Mileta vil loppe bolden over ham – det lykkedes, men han får overplaceret bolden, så den smutter lige forbi stolpen.

71′: LSF fanger FCR-forsvaret i ubalance og Jacob Lindbaum sendes afsted i dybden – alene med chanceløs Kromann kan han udligne til 1-1.

79′: Bilal spiller fint ud i højre til Marc, der slår bolden hårdt og fladt i feltet – Mileta presser på for at komme frem til bolden, men LSF-keeper, Nicolaj Bjerregaard, kommer først og giver hjørnespark.

82′: LSF kombinerer sig frem i feltet, hvor Hermansen begår straffespark. Emil Kjærsgaard omsætter det sikkert til en 2-1 føring.