avarta-fcr

Avarta vs FC Roskilde 20-09-2020

Vejret var perfekt til fodbold, og banen var rigtig fin på det dejlige stadion i Espelunden. Så rammerne var på plads til dagens opgør. FC Roskilde skulle fortsætte den direkte spillestil, hvor holdet strutter af energi og løbelyst.

I dag blev det dog i stedet en lidt mere rodet affære, hvor ingen af holdene rigtig fik spillet til at flyde og kom i kontrol. FC Roskilde kom sig hurtigt over en chokstart fra hjemmeholdets side, der bragte sig foran efter halvanden minut. Men “Ørnene” fik aldrig sat sig helt på kampen og styrede slagets gang. Dertil var Avarta for gode.

Det var som om FC Roskilde manglede lidt energi, og der blev smidt for mange bolde væk. I store dele af kampen flyttede hjemmeholdet faktisk bolden hurtigt rundt, så FC Roskilde kom lidt for sent ind i aktionerne, og måtte i stedet jagte for meget.

Det hele endte dog med pointdeling, efter en scoring til hvert hold i begge halvlege. Det var ikke udpræget kønt at se på i dag, men FC Roskilde fik det ene point – og det er trods alt dem vi samler på. Det flotte spil må komme senere, når holdet er blevet spillet bedre sammen.

Nu skal der arbejdes på træningsbanen frem mod næste opgave, der er på fredag. Her lægger Roskilde Idrætspark græs til opgøret FC Roskilde – Hillerød (der i øvrigt spillede 1-1 med Slagelse i dag).

Højdepunkter:

2′: Avarta sender indlæg i feltet – bolden går over Oliver Juul, og sendes tilbage ind foran mål – FC Roskilde får ikke clearet, så Avarta anfører kommer frem og banker bolden i netmaskerne helt ude ved stolpen – og scorer holdets første mål i fire kampe.

5′: Grening spilles fri men venter for længe med afslutningen, så han når at blive tacklet og må nøjes med hjørnespark. På dette header Monday på mål, men bolden sparkes væk på stregen.

31′: Grening sender et frispark i feltet – Hermansen går i luften med Avarta-keeperen – Hermansen vinder dueller og snitter bolden mod mål – her dukker Guldbrandsen op og sætter sidste fod på bolden i hård nærkamp med en modspiller. 1-1.

38′: Avarta har fine kombinationer i højre sider og sender bolden ind i feltet – det bliver et skud på mål, der er lige ved at overraske Vang – han får dog fistret bolden over mål. På hjørnesparket opstår lidt klumspil – Avarta afslutter på stolpen.

Pause

51′: Avarta i hurtig omstilling og afslutter forbi Vang – Oliver Juul er dog klar og redder på stregen.

53′: Vang må ud i fuld længde for at klare en afslutning.

55′: Oussama Djafer-Bey modtager bolden i venstre side – han snyder sin oppasser, der kommer igen – han bliver snydt igen – Oussama trækker ind i banen og banker bolden helt uimodståeligt  i det lange hjørne til 1-2.

68′: Flot opspil af FCR – Monday sender Grening afsted – han sender bolden i feltet, hvor Mileta desværre header over mål.

73′: Tidligere FC Roskilde-spiller, Morten “Skrapper” Nielsen sender langskud over mål.

78′: Avarta sender et hjørnespark i feltet – en alt for fri Avarta-anfører, Emil Thomsen bliver dobbeltmålscorer for sit hold. 2-2, da han stiger til vejrs og pander bolden i mål.

90’+: Avarta er tæt på at lukke kampen i overtiden. Chabert misser en clearing og det giver hjemmeholdet kampes sidste store chance – FCR-forsvaret kaster sig dog ind i afslutningen i en helhjertet kamp for det ene point og tackler på afslutningen.