Ab Tårnby vs FC Roskilde

Ab Tårnby vs FC Roskilde

Det var en råkold oplevelse på kunstgræsbanen på Vestamager Idrætsanlæg i dag, da der kl. 14:00 var kick-off på FC Roskildes træningskamp mod divisionskollegaerne fra Ab Tårnby.
Det var samtidig et herligt gensyn med Bilal og Isaac, der nu er en del af Ab Tårnbys trup.
Det blev aldrig den helt store seværdige kamp, FC Roskilde fandt ikke rigtig det gode spil fra specielt 1. halvleg i Næstved og det blev meget en fight, hvor der blev kæmpet “fra dør til dør”. Sammenhængen i spillet manglede i dag.
Frederik Vang var skadet, så Conrad Kromann spillede hele kampen og gjorde det ganske fornuftigt. Kampen var blot ni minutter gammel, da han disker op med en flot fodparade på en stor chance til værterne.
Efter 18 minutters spil bliver Monday spillet helt fri foran mål, med en flad aflevering fra venstre side, men støvlerne var ikke finjusteret, og han banker bolden langt over mål.
Jannik Skov sender et frispark tæt forbi modsatte trekantssammenføjning.
39 minutter er spillet, da AB Tårnby bringer sig foran. Isaac sender en flad aflevering ind foran mål, der bliver sendt i netmaskerne.
Jannik Skov er igen på spil med et indlæg langt ude fra højre side – træværket redder for hjemmeholdet.
Pausestilling: 1-0.
I det 52. minut sender hjemmeholdet bolden i feltet på en dødbold – FCR-forsvaret kommer ikke op til den og AB Tårnby kan heade sig foran 2-0.
Kort efter er Magnus Krogh helt alene igennem med keeperen, men han afslutter forbi mål.
Efter en dødbold løfter Philip Rasmussen bolden ind i feltet, hvor Monday går i luften – han header dog over mål i en ellers ret fri position.
AB Tårnbys centerangriber har i kampens løb modtaget et par kontante tacklinger og får rødt kort for at brokke sig til dommeren.
Elvang får et fint tilbud lige foran mål i en god position, men får desværre ikke rigtig træf på bolden.
I det 72. minut udligner Oliver Juul – han er gået med frem i feltet og fra højre siden runder han en modstander, trækker lidt ind i banen og sender bolden flot i mål.
Nærmere kom FC Roskilde dog ikke og måtte indkassere et nederlag på 2-1.
Startopstilling:
Conrad Kromann, Mehmet Coskun, Andreas Hermansen (anfører), Victor Guldbrandsen, Casper Neerborg, Jakob Skovgaard, Sebastian Elvang, Philip Rasmussen, Jannik Skov, Monday Etim og Magnus Krogh.
Bænk:
Marcus Skovgaard, Oliver Juul, Mattheo Cliford, Marc Nybye, Oliver Lauritsen, Magnus Bondehøj (prøvespiller).
2 - 1
Fuld Tid
ab70-fcr

AB70 vs FC Roskilde 26-01-2008

AB70 vs FC Roskilde 26-01-2008

5 - 1
Fuld Tid

AB70 vs FC Roskilde 02092006

AB70 vs FC Roskilde 02092006

2 - 5
Fuld Tid

AB70 – FC Roskilde 22042006

AB70 – FC Roskilde 22042006

FC Roskildes 2. divisionshold var på Amager lørdag eftermiddag for at spille mod AB70.
Netop AB70 var et hold som FC Roskilde skulle tage point fra, hvis ikke holdet skulle høre med til de absolutte bundhold.

Som helhed for kampen var det en trist ørkenvandring. FC Roskilde spillede ganske pænt i hele første halvleg, hvor et par dommerkendelser gik i mod holdet, og om det var årsagen til at holdet ikke kunne formå at tilspille sig en real målchance, er så spørgsmålet.

FC Roskildes målmand måtte dog allerede efter 5 min. spil vise sin klasse ved at redde et godt forsøg fra AB70. AB70 havde også et forsøg på overliggeren i første halvleg.
FC Roskilde havde det bedste initiativ i første halvleg, men effektiviteten var bare ikke god nok.
Anden halvleg forventede de få tilhængere fra Roskilde, at holdet ville komme bedre frem til scoringsmuligheder, men det gjorde holdet ikke.

Anden halvleg blev en tro kopi af første halvleg, hvor meget af spillet foregik på midten af banen. FC Roskilde havde dog halvlegen første chance for en scoring efter ca. 20 min. spil hvor Peter Hasselgreen misbrugte dette tilbud. Kort tid efter fik AB70 et straffespark som de udnyttede ved at bringe sig foran med 1 – 0. Dette mål gav ikke panik hos Roskildeholdet, men tiden var ved at rinde ud for holdet. FC Roskilde prøvede at komme frem på banen, og det gav så pludselig en mulighed for AB70 5 min. før tid som de udnyttede til at bringe sig foran med 2 – 0.

FC Roskilde havde en debutant med mod AB70, og det var Theo Katergaris, som gjorde ganske fornuftig.
Dermed tabte FC Roskilde endnu et skridt for en overlevelsen i 2. division, men holdet har flere chancer for at vende de kedelige resultater til nogle sejre mod de øvrige bundhold.
Næste kamp er på hjemmebane onsdag aften, hvor Glostrup kommer på besøg kl. 18.30.

2 - 0
Fuld Tid