Kamp referat

AB70 – FC Roskilde 22042006

FC Roskildes 2. divisionshold var på Amager lørdag eftermiddag for at spille mod AB70.
Netop AB70 var et hold som FC Roskilde skulle tage point fra, hvis ikke holdet skulle høre med til de absolutte bundhold.

Som helhed for kampen var det en trist ørkenvandring. FC Roskilde spillede ganske pænt i hele første halvleg, hvor et par dommerkendelser gik i mod holdet, og om det var årsagen til at holdet ikke kunne formå at tilspille sig en real målchance, er så spørgsmålet.

FC Roskildes målmand måtte dog allerede efter 5 min. spil vise sin klasse ved at redde et godt forsøg fra AB70. AB70 havde også et forsøg på overliggeren i første halvleg.
FC Roskilde havde det bedste initiativ i første halvleg, men effektiviteten var bare ikke god nok.
Anden halvleg forventede de få tilhængere fra Roskilde, at holdet ville komme bedre frem til scoringsmuligheder, men det gjorde holdet ikke.

Anden halvleg blev en tro kopi af første halvleg, hvor meget af spillet foregik på midten af banen. FC Roskilde havde dog halvlegen første chance for en scoring efter ca. 20 min. spil hvor Peter Hasselgreen misbrugte dette tilbud. Kort tid efter fik AB70 et straffespark som de udnyttede ved at bringe sig foran med 1 – 0. Dette mål gav ikke panik hos Roskildeholdet, men tiden var ved at rinde ud for holdet. FC Roskilde prøvede at komme frem på banen, og det gav så pludselig en mulighed for AB70 5 min. før tid som de udnyttede til at bringe sig foran med 2 – 0.

FC Roskilde havde en debutant med mod AB70, og det var Theo Katergaris, som gjorde ganske fornuftig.
Dermed tabte FC Roskilde endnu et skridt for en overlevelsen i 2. division, men holdet har flere chancer for at vende de kedelige resultater til nogle sejre mod de øvrige bundhold.
Næste kamp er på hjemmebane onsdag aften, hvor Glostrup kommer på besøg kl. 18.30.