bsf-fcroskilde 03-08-2021
Monday Bassey Etim 60'
1-0
Monday Bassey Etim 61'
2-0
Mads Høyer Julø 67'
3-0
Mads Høyer Julø 84'
4-0
Dommer: Philip Warburg

Kamp referat

BSF vs FC Roskilde 03-08-2021

FC Roskilde spillede her til aften 1. runde i Sydbank Pokalen.

Modstanderen i Ballerup Idrætspark var BSF (Ballerup-Skovlunde Fodbold), der i sidste sæson rykkede ned fra Danmarksserien til Sjællandsserien – et enkelt mål endte med at blive afgørende. De vandt sidste kamp 3-0, og havde de vundet 4-0 havde de overlevet. De spillede nedrykningsspillet sammen med RB 1906.

I aften var hjemmeholdet så oppe i mod FC Roskilde, der på alle spillets facetter viste sig at være bedre. Det skal dog siges, at FC Roskilde ikke var helt oppe på samme niveau som de to testkampe.

FC Roskilde formåede igen at holde et “clean sheet”, hvilket er meget positivt. Men det var som om, at der manglede skarphed i det offensive spil. Lige fra kampens start producerede FC Roskilde flere gode tilbud, men slutproduktet manglende ofte.

Hjemmeholdet kom dog reelt aldrig “til fadet”, og de havde dårligt nogle regulære målchancer. Der til være FC Roskildes defensiv for stærk – og debut-keeper, Kristoffer Monty, tog sig roligt af de få bolden, der kom inden for rammen. Det hele var ganske ufarligt.

Mads Julø viste dog igen et par prøver på sine offensive kvaliteter og var involveret i begge mål, der begge blev sat ind i 2. halvleg.

Først fik han en fin aflevering i højre side, hvorefter han afdriblede sin direkte modstander der måtte tage ureglementerede midler i brug – i straffesparksfeltet. Dommer, Philip Warburg, pegede helt korrekt på 11 meter-pletten. Monday Etim tog sig sikkert af straffesparket, da han lokkede målmand, Kasper Sørensen, til at springe til den forkerte side, og bragte FC Roskilde foran.

Blot syv minutter senere lukkede Julø selv kampen. “Mac” bryder fint BSF’s forsøg på opspil, midt på banen, han driver bolden frem mod midten af feltet – lægger den ud til højre, hvor Julø flot tager et træk ind i banen og sender bolden i netmaskerne helt ude ved modsatte stolpe med en dejlig “følt” afslutning. Julø har nu scoret to kampe i streg.

Man kan ikke betegne aftenens indsats som prangende, men holdet tog “pligt-sejren”, og sendte FC Roskilde videre til 2. runde af pokalturneringen. Så holdet fik, hvad de kom efter. Men der skal nok strammes lidt op hist og her, når først 3. Division går i gang på lørdag ude mod oprykkerne fra Herlev IF.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
03/08/2021 18:15 DBU Pokalen 2021-22 90' 165

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
BSF000Tabt
FC Roskilde022Vundet

BSF

FC Roskilde

Casper Neerborg Rasmussen Forsvar
Valdemar Schousboe Centre-Forward
Magnus Krogh Hansen Centre-Forward
Sebastian Elvang Right Winger
Monday Bassey Etim Angriber 60'
61'
Oliver Juul Forsvar
Andreas Chabert Angriber
Benjamin Lund Left-Back
Mathias Christensen Central Midfield
Tobias Noer Central Midfield
Christoffer Monty Målmand
Ali Haider Shar
Andreas Maarup Midtbane
Mads Høyer Julø Midtbane 67'
84'
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane
Mikkel Hallberg Nielsen Right-Back
2 2
Mål
0
2
Assists
0
0
Gule Kort
0
2
Røde Kort
0
0

Past Meetings

DatoHjemmeResultaterUdeTime

Dommer

Dommer
Philip Warburg