FC Roskilde-Aarhus fremad
4 - 6
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs Aarhus Fremad 03-09-2022

Roskilde Idrætspark lagde i dag græs til 2. divisionskampen mellem FC Roskilde og Århus Fremad. Vejret var perfekt til at spille fodbold i og med 519 tilskuere på lægterne var rammerne for en god fodboldeftermiddag på plads.

Og man må i hvert fald sige, at der var fuld tryk på underholdningen fra kampens start. Der var ikke spillet et kvarter, og så blev man forkælet med hele fire mål. FC Roskilde formår at komme tilbage og igen tage føringen hele to gange i kampen, efter at have været bagud, og så alligevel tabe det hele til sidst. På blot otte minutter i 2. halvleg vendte gæsterne fra Århus Fremad 4-3 til 4-6 og lukkede kampen.

4. minut (0-1)

Gæsterne driver bolden frem fra venstre diagonalt til højre side i en hurtig omstilling. Lucas From snyder Tobisa Noer – tager nogle meter og banker fra lang afstand bolden fladt i mål helt ude ved stolpen.

6. minut (1-1)

FC Roskilde svarer hurtigt igen. Malte Karoli i godt genpres – han erobrer bolden og trækker ind i banen fra venstre side hvorfra han tæsker bolden i netmaskerne.

8. minut (2-1)

Hurtig omstilling af FC Roskilde. Karoli i fuld fart driver bolden frem midt i banen – han spiller bolden kort ud til højre, hvor Mathias “Mac” Christensen var gået med frem – fra en lidt spids vinkel banker han bolden i kassen.

12. minut (2-2)

Afslutning fra gæsterne fra kanten af feltet, der tackles af en Roskildespiller – Monty forsøger at redde den på baglinjen for at undgå at give hjørnespark. Han slår dog bolden ud til at modstander, der resolut sender bolden ind foran mål, hvor Lucas From står klar til at skubbe den over målstregen ved nærmeste stolpe.

37. minut (2-3)

Gæsterne får en hurtig omstilling efter et Roskilde-boldtab midt på banen – igen er det Lucas From, der er på spil. Han får en kort aflevering ind i feltet, og sparker den i mål og laver hattrick.

48. minut (3-3)

Langt indkast af Montell – Hermansen forlænger – Valdemar Schousboe beskytter bolden, der går ind til Monday, der er på pletten ved bagerste stolpe og sender bolden i mål.

70. minut (4-3)

Lang bold frem – Valdemar erobrer og dækker bolden stærkt – han spiller den kort ud i venstre side til Ronny sender den ind ved modsatte stolpen.

72. minut (4-4)

Lucas From på spil igen igen – Han trækker ind fra venstre side og helt ind til omkring tre meter fra buen, hvor han banker bolden ind helt oppe i krydset.

75. minut (4-5)

Gæsterne bryder igennem i FC Roskildes venstre side – bolden kommer helt ned på baglinjen, hvor Mads Skøtt ikke får lukket af – bolden sendes ind foran mål, hvor Søren Andreasen kommer foran Hermansen og sender den i mål.

78. minut (4-6)

FC Roskilde taber bolden i venstre side – og så går det stærkt – bolden sendes på tværs ind til forreste stolpe, hvor Mathias Kubel kommer først og drejer den i mål.

Det blev et vanvittigt spændende målorgie, der desværre endte med en sejr til gæsterne. Som FC Roskilde generelt spillede havde “ørnene” fortjent at snuppe det ene point. Efter kampen sidder man bare med en ærgerlig fornemmelse i kroppen og tænker, at når man scorer fire mål og så alligevel ikke får point, så er det altså bare rigtig “øv”! Omvendt er det selvfølgelig svært, når man lukker seks mål ind. Man må bare have respekt for Århus Fremad, der viste sig at have nogle særdeles effektive offensive spillere, med firemålsskytten, Lucas From, i spidsen. De slog til, når chancerne bød sig.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
03/09/2022 14:00 2.division 2022-23 0' 519

Stadion

Roskilde idrætspark
4000 Roskilde, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde224Tabt
Aarhus Fremad336Vundet

FC Roskilde

Valdemar Schousboe Centre-Forward 60'
Monday Bassey Etim Angriber 48'
Ronny Larsen Left Winger 70'
Malte Karoli Right Winger 6'
Lauge Persson Central Midfield
Sebastian Brodersen Central Midfield
Emil Staugaard Centre-Back 38'
Oliver Schkolnik Centre-Back
Mathias Christensen Central Midfield 8'
Tobias Noer Central Midfield
Valdemar Montell Centre-Back
Christoffer Monty Målmand
Andreas Maarup Midtbane
Mads Skøtt Midtbane
Mads Høyer Julø Midtbane
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane
4 2

Træner: Jack Majgaard

Aarhus Fremad

Mål
4
0
Assists
0
0
Gule Kort
2
0
Røde Kort
0
0

Past Meetings

2 - 0
2.division
2004-05
Riisvangen Stadion

Aarhus Fremad vs FC Roskilde 23042005

Tilskuere: 210
0 - 2
2.division
2004-05
Roskilde idrætspark

FC Roskilde - Aarhus Fremad 07112004

Tilskuere: 616

Dommer

Dommer
Mathias Lykke