Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs AB Tårnby 09-10-2020

Her til aften spillede FC Roskilde den 5. kamp på 14 dage.

Alle kampe er vigtige, men denne var super vigtig, da modstanderen var rækkens bundprop, AB Tårnby. Det var en gylden mulighed for tre point og oprejsning efter skuffelsen i Sydbank Pokalen, der ikke måtte forspildes. Med en sejr kunne FC Roskilde kravle op i midterfeltet, så der var fuld fokus fra gutterne. Det kunne man se lige fra starten af.

Det blev en kamp, hvor FC Roskilde viste, at de var et bedre hold. Selvom AB Tårnby havde Jonas Troest som dirigent i midterforsvaret, formåede FC Roskilde flere gange at blive farlige – der blev sat fire kasser ind, og der var såmænd chancer til flere.

Da gæsterne reducerede til 2-1 sad man lidt uroligt på stolen, men takket været en hurtig scoring til 3-1, faldt der ro over tingene igen. Det endte med en solid sejr foran et tilfreds hjemmepublikum.

Næste opgave er søndag, den 18. oktober 2020, kl. 13:00, hvor turen går til Slagelse.

Højdepunkter:

4′: Hjørnespark til FCR – Philip Rasmussen der var tilbage i startopstillingen efter en skades pause, sender den ind i panden på Mileta ved forreste stolpe, der header lige over mål.

18′: Hjørnespark til FCR igen – Philip sender den igen i feltet – denne gang lander bolden ved bagstolpen, hvor Andreas Maarup står klar. Han header, men der står en modstander i vejen, så bolden falder i stedet ned for fødderne af ham, hvorefter han resolut sparker bolden i mål ved nærmeste stolpe.

27′: Oussama Djafer-Bey bryder igennem på venstre side og kommer ind i feltet, hvor han sparkes ned. Der dømmes korrekt straffespark som Mileta eksekverer sikkert til 2-0.

33′: Ousamma afslutter fra kanten af feltet – bolden sniger sig lige forbi målstolpen.

Pause

56′: FCR spiller med ti mand, da Chabert er ude med en skade. AB Tårnbys Hassan Bashir går til baglinjen men i stedet for at sende bolden ind i feltet, snyder han Frederik Vang og “lægger” bolden i mål.

59′: Inden gæsterne rigtigt når at “lugte blod” scorer FCR igen – et både vigtigt og smukt mål. Philip spiller Isaac præcist i fødderne. Han vender eksplosivt rundt og trækker bolden med sig rundt – og snyder sin direkte oppasser – hvorefter han tørt banker bolden i netmaskerne. Lækker teknisk detalje.

78′: Flot omstilling af FCR, der end “3 mod 3” – Isaac afsted i raketfart – helt neden ved baglinjen drejer bolden perfekt ind over målmand til Mileta, der står helt blank og kan bare sætter hovedet på bolden til 4-1.

79′: AB Tårnby bryder igennem i venstre side og sender bolden ind på midt, hvor Jacques Bang Sørensen kommer i fuld fart og banker bolden i mål til 4-2 fra kanten af feltet.

86′: Hurtig omstilling af FCR – Mileta kommer afsted i højre side – vinklen bliver spids men han trykker af – bolden suser lige forbi modsatte stolpe, hvor Isaac akkurat kommer en postgang for sent til at prikke bolden ind i det tomme mål.

90′: Casper Neerborg, der i øvrigt spillede en rigtig fornuftig kamp, driver bolden frem – han afslutter, men ABT-keeper, Yousuf Butt, redder i første omgang – bolden springer ud til Neerborg igen, der får endnu en afslutning – han rammer dog ikke bolden helt rent, da han bliver overrasket over riposten, så den anden afslutning triller lige forbi modsatte stolpe.