1 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs FC Fredericia 22-10-2017

Efter tre sejre på stribe, ventede en svær modstander i dagens kamp mod FC Fredericia. Gæsterne har, som FC Roskilde, haft en blandet første 1/3 af sæsonen, men det står klart, at det er et hold, der er rigtig godt, når de har bolden, men har måske lidt mere at arbejde med, når de skal forsvare. Derfor var det vigtigt for FCR, at gæsterne havde bolden mindst muligt.

Det lykkedes fint i første halvleg, men den sidste halve time af kampen, lykkedes det ikke helt så godt. FC Fredericia pressede godt på for udligningen, og i den ordinære spilletids sidste minut gik det galt

Set over hele kampen blev det en kamp på det jævne, og at begge hold kunne sætte et enkelt point ind på kontoen var ganske fair. FC Roskilde kunne godt have lukket kampen til 2-0, men omvendt havde gæsterne også chancer til at vinde mod kampens slutning.

Kampen gav debut til U/19-spilleren Mathias Kissum. Han fik nogle få minutter og var ikke med i så mange aktioner. Dog fik han vist prøver på sin hurtighed og gode spilopfattelse. Ham får vi helt sikkert lov til at se mere til i fremtiden.

Højdepunkter:

2′ – Robert Larsen spiller bolden ud til Mouritsen, der slår et fint indlæg i luften – Robert kommer lige akkurat en postgang for sent, og når ikke frem til bolden.

3′ – Thygesen presser på, hvilket giver en fin chance til Morten Nielsen – han afslutter, men bolden går lige forbi mål.

11′ – FC Fredericias første farlige forsøg. Hjørnesparket sendes fint ind i feltet, hvor der bliver heades lige uden om Schram og FCR-målet.

41′ – Thygesen spilles i dybden, men har taber et skridt og får ikke afslutter rigtigt på den ellers store chance, og han får derfor kun hjørnespark.

PAUSE

51′ – Valon laver en fejltilbagelægning, der giver en friløber til gæsterne. Schram går fint ud og afslutningen går over målet.

59′ – Stender er gået med frem – han forsøger et indlæg, der bliver afværget. Bolden lander hos Mathias Gehrt, der smukt løfter bolden ind i feltet, hvor Thygesen stiger til vejrs og header bolden i mål til fortjent 1-0 føring.

59′ – Robert Larsen forsøger først en hård lang aflevering, der bliver blokeret (En FCF-spiller har sikkert en øm balle i morgen…). I andet forsøger lander bold super fint til Morten Nielsne, der dog ikke er hurtig nok på “aftrækkeren”, og muligheden løber ud i sandet.

62′ – Thygesen driver den frem i midten, han lægger den frem i venstre side inde i felten til Morten Nielsen, der afslutter, men målmand Alexander Nybo for klaret.

84′ – De seneste 10 minutters tid bliver gæsterne mere og mere nærgående og her driver Anders Holvad bolden frem og banker den på overliggeren.

89′ – Hjørnespark til FC Fredericia. Bolden smutter igennem og ved bag stolpen dukker Holvad op og kan sparke udligningen i kassen.

Ærgerligt, at det ikke kunne holde hjem for FC Roskilde. Men som nævnt – fortjent nok, at gæsterne kan rejse hjem med det ene point.

Næste søndag venter en udekamp med Fremad Amager. Det bliver en kamp, hvor der stort set er statsgaranti for god stemning og et brag af en fight. FC Roskilde har noget at revanchere fra det første opgør, nemlig det triste 0-1 nederlag i Roskilde Idrætspark, som var et lavpunkt for “De lyseblå”.