fcr-hik
0 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs HIK 23042021

FC Roskilde skulle her til aften forsøge at bygge videre på de seneste tre kampes flotte pointhøst.

Det var første kamp i år, hvor der igen måtte være tilskuere på lægterne. Det var virkelig dejligt, og det gav den stemning og den lydkulisse på stadion som længe har været savnet.

Frederik Vang var tilbage i målet, men ellers var resten af startopstillingen den samme som startede mod AB Tårnby lørdag.

Gæsterne var normalt velspillende HIK, der fra tabellens 2. plads ånder topholdet nykøbing FC i nakken. Så der var ingen tvivl om, at HIK kom efter tre point.

Fra kampens start viste FC Roskilde dog at de selv tænkt sig at byde ind på de tre point. Det meste af 1. halvleg viste “ørnene” at de med fint pres, og gode idéer til at bygge spillet op, faktisk sad på en stor del af spillet. FC Roskilde producerede klart flest chancer og på en aften, hvor der var lidt mere skarphed i afslutningerne, stod den ikke 0-0 ved pausen.

2. halvleg startede i silende regn, hvilket så ud til at passe HIK bedst. De kom bedst ud fra pause-théen og havde et stærkt kvarter, hvor de formåede at skabe et par store tilbud og her scorede Oscar Høybye også det ene mål, der skulle vise sig at blive kampens eneste.

Efter scoringen overtog FC Roskilde taktstokken igen og pressede mere og mere på som kampen skred frem. Slutfasen blev nærmest spil til ét mål. Men bolden ville bare ikke ind.

Man havde ondt af spillerne, der set over hele kampen leverede en solid indsats. De kæmpede med næb og klør, der bedste de havde lært – men HIK’s mål var nærmest som forhekset. Så de ærgerlige realiteter efter sidste dommerfløjt var, at det blev til knebent et nederlag på 0-1. Ingen kunne have sagt noget til, hvis de to hold havde delt pointene imellem sig.

Næste weekend venter lokalbraget mod Roskilde KFUM.

Højdepunkter:

9′: Skov Hansen opsnapper en fejlaflevering i HIK-opbygningen. Han kommer dog ud i en spids vinkel og han sender bolden i feltet. Chancen løber ud i sandet.

24′: HIK’s Yousef Salech bryder igennem og kommer forbi Hermansen – Fredrik Vang går dog fint ned i bolden i vinder duellen.

26′: Flot sammenspil mellem Magnus Krogh og Monday – Monday spiller fra fra venstrekanten bolden ind til Magnus, der afslutter fint mod modsatte stolpe. HIK keeper, Sebastian Sørensen er dog på plads.

38′: Elvang sender bolden på overliggeren fra spids vinkel efter stærkt FCR-pres,

44′: Fint opspil i venstre side – bolden ender hos Skov Hansen, der tager et kort træk ind i banen og afslutter flot med retning mod modsatte trekantssammenføjning. Bolden kryber dog liger og overliggeren og ender i nattaget.

Pause

50′ – Oliver Juul mister bolden da han bliver tacket midt på banen – HIK går til baglinjen og slår et farligt indlæg. De header på mål, men stolpen står i vejen. Her var FC Roskilde ikke uheldige.

52′: Gæsterne er igen farlig ved en hurtig omstilling. De afslutter dog lige på Vang, der sikkert snupper bolden.

57′: Vang kaster bolden ud i fødderne på en HIK-spiller – bolden sender ind foran mål, hvor tidligere FCR-spiller, Oscar Høybye sparker gæsterne foran.

53′: Fint opsspil i højre side – flotte kombinationer mellem Juul og Skov Hansen – Juul kommer igennem, men afleveringen på tværs bliver blokeret, da han mangler beslutsomhed i aktionen.

85′: Fremragende opspil i højre side – igen fint sammenspil mellem Juul og Skov Hansen – bolden sendes i feltet – Valdemar viser stort overblik og lægger bolden af til Monday der banker bolden på overliggeren – bolden springer ud til ham igen, men han får ikke rigtig træf på bolden i andet forsøg.

88′: FCR fastholder stort pres og sender bolden i feltet – Monday afslutter med tackles i afslutningsbilledet. Igen en farlig chance.

Timeline

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
23/04/2021 19:00 2.division 2020-21 90' 442

Stadion

Roskilde idrætspark
4000 Roskilde, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde000Tabt
HIK011Vundet

FC Roskilde

Philip Rasmussen Midtbane
Valdemar Schousboe Centre-Forward
Jakob Skovgaard Central Midfield
Magnus Krogh Hansen Centre-Forward
Sebastian Elvang Right Winger
Monday Bassey Etim Angriber
Jannik Skov Hansen Angriber
Daniel Segev Jørgensen Forsvar
Oliver Juul Forsvar
Andreas Maarup Midtbane
Victor Guldbrandsen Forsvar/Midtbane
Mehmet Coskun Forsvar 59'
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane 33'
Frederik Vang Larsen Målmand
2

HIK

Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
2
0
Røde Kort
0
0

Past Meetings

3 - 1
2.division
2020-21
Gentofte Sportspark Opv. kunst

HIK vs FC Roskilde 02-10-2020

Tilskuere: 156
4 - 1
Træningskampe
2014-15
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs HIK 07-03-2015

1 - 0
2.division
2012-13
Roskilde Idrætspark Kunstgræs

FC Roskilde vs HIK

1 - 3
2.division
2012-13
Gentofte Sportspark Opv. kunst

HIK vs FC Roskilde

4 - 2
DBU Pokalen
2006-07
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs HIK 23082006

Dommer

Dommer
Henrik Hansen