hik-fcr
3 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

HIK vs FC Roskilde 02-10-2020

FC Roskildes mandskab var ramt af flere skader op til kampen i Gentofte mod HIK. Derfor var Victor Guldbrandsen, Mehmet Coskun, Monday Etim, Philip Rasmussen, Casper Grening og Andreas Chabert ikke at finde i truppen. Uheldet var så her til aften ude igen da keeper, Frederik Vang Larsen, gik i stykker under opvarmningen. Han måtte tage plads på bænken og overlade opgaven til 18-årige Conrad Kromann, der i øvrigt gjorde en fin figur.

FC Roskilde fik desværre ikke rejst sig efter tirsdagens 0-1 nederlag til Næstved. I første halvleg fik FC Roskilde ikke spillet til at hænge sammen og producerede ikke reelle målchancer. Det gjorde hjemmeholdet derimod.

Men et mål helt i starten af kampen og kort før pausen – to psykologisk vigtige tidspunkter – sad de på de første 45 minutter.

I 2. halvleg satte FC Roskilde langt mere fart i bolden og lagde et ret godt pres på HIK. Mileta fik da også udliget med et bemærkelsesværdigt mål. FC Roskilde kæmpede bravt videre for en udligning – men som man ofte ser i den slags situationer, hvor et hold kaster det meste frem for at fremtvinge en scoring, går det galt i den anden ende.

Så med seks minutter tilbage af den ordinære spilletid lukker og slukker hjemmeholdet med en scoring til 3-1.

HIK var det bedste hold i aften, så sejren var der ikke meget at sige til. FC Roskilde viste gode takter i 2. halvleg med hurtigt spil og aggressivt pres – men det var ikke nok i dag, efter en skidt 1. halvleg.

Næste opgave bliver på tirsdag, hvor FC Roskilde skal til Ledøje-Smørup i Sydbank Pokalen.

Højdepunkter:

5′: HIK sender bolden i feltet fra højre side – bolden går lige akkurat over Hermansen og bringer Oliver Angus i en fri position, hvorfra han sikkert udplacerede en chanceløs Kromann.

41′: Efter hjørnespark til HIK opstår der klumspil foran FC Roskildes mål – bolden rammer stolpen og springer ud til Frederik Emil Andersen, der sikkert sender bolden i netmaskerne til 2-0.

Pause

71′ – Mileta Rajovic laver en fantastisk reducering, da han fra midten af banen har set at HIK-målmanden var gået for langt ud af sit mål – Han banker til bolden og den sejler i kassen til 2-1. Flot præstation.

84′: Yousef Salech går på egen hånd i et langt løb med bolden, hvor FC Roskilde-defensive ikke får ham stoppet – han kommer tæt på mål, og får trukket Kromann ud i til den ene side, for at dække vinkel ved nærmeste stolpe af – hvorefter han lægger den over ved modsatte stolpe.

 

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
02/10/2020 19:00 2.division 2020-21 90' 156

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
HIK213Vundet
FC Roskilde011Tabt

HIK

Mål
0
1
Assists
0
0
Gule Kort
0
0
Røde Kort
0
0

Past Meetings

4 - 1
Træningskampe
2014-15
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs HIK 07-03-2015

1 - 0
2.division
2012-13
Roskilde Idrætspark Kunstgræs

FC Roskilde vs HIK

1 - 3
2.division
2012-13
Gentofte Sportspark Opv. kunst

HIK vs FC Roskilde

4 - 2
DBU Pokalen
2006-07
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs HIK 23082006

Dommer

Dommer
Philip Warburg