fcr-hillerød
Victor Guldbrandsen 92'
1-0
Dommer: Jacob Tornbjerg Rasmussen

Kamp referat

FC Roskilde vs Hillerød Fodbold 29-09-2020

Regnen havde silet ned i Roskilde i løbet af dagen, og gjordet det også under en stor del af kampen. Banen var glat og FCR kom desværre også lidt på “glat is” i første halvleg.

Oussama Djafer-Bey var sygemeldt og Philip Rasmussen var ude pga en overbelastningskade i foden. Derfor var de ikke med i truppen. Cheftræner Morten Uddberg havde også lavet et par andre ændringer i start 11’eren i forhold til søndagens kamp i Avarta. Mehmet Coskun, Oliver Lauritsen, Isaac Kannah og Andreas Maarup startede alle inde.

Gæsterne havde bolden mest i første halvleg, hvor de også scorede kampens enlige mål. Hillerød Fodbold viste sig som et homogent og sammenspillet hold med teknisk velfunderede spillere. De leverede en disciplineret indsats og sikrede sig hele kampen igennem, at de altid havde mange spillere bag bolden. Det betød, at FCR stort set ikke kom til chancer før efter pausen, hvor der stod FCR på mere og mere af spillet efterhånden som kampen skred frem. Gæsterne trak sig mere tilbage – eller blev presset tilbage – for at forsvare deres føring, og FCR lagde et tungt pres og jagtede en udligning.

Spændingen var på kogepunktet flere gange i kampens afsluttende fase – man sad og håbede, at FCR kunne have startet det hårde pres lidt tidligere, for der kom nogle gode tilbud ud af det. Ind ville bolden dog ikke og til sidst kunne Hillerød trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Der bliver mulighed for oprejsning allerede på tirsdag, kl 18:00, hvor topholdet Næstved kommer på besøg for at spille den udsatte premierekamp. Næstved vandt her til aften 3-0 på hjemmebane over Roskilde KFUM.

 

Højdepunkter:

22′: Gæsterne sender en lang bold ud på højrekanten. Ikke langt fra hjørneflaget sendes bolden hårdt og faldt ind i feltet – bolden suser hele vejen igennem til bagstolpen, hvor Tobias Vistisen Andersen umarkeret sætter en inderside på bolden og sparker Hillerød foran 0-1.

32′: FCR mister bolden i opspilsfasen og giver Hillerød en hurtig omstilling, og bliver to mod to – de afslutter dog langt ude fra, så Vang må ud i fuld længde – han klarer den dog uden de store kvaler.

39′: Gæsterne bliver igen farlige på et indlæg fra højre side. Der bliver headet på mål fra en god position, men forbi mål.

Pause

48′: Hillerød slår indlæg fra højre side og sparker bolden i netmaskerne ved modsatte stolpe. Målet underkendes dog for offside.

56′: Grening er ved at bryde igennem efter soloridt – den springer dog til sidst fra ham, så Hillerød-keeper, Tim Lund, snupper bolden.

68′: FCR bryder igennem i højre side – Daniel sender et fint indlæg i feltet – Grening har timet sit løb perfekt og helflugter bolden på overliggeren med et brag. Den havde fortjent en bedre skæbne.

92′: FCR sende høj bold ind i feltet – i duellen, som lignede en fair duel om bolden, dømmes der frispark til keeperen – FCR havde ellers bolden i mål. Guldbrandsen brokker sig og får gult kort.

94′: Når alt er kastet frem opstår der nogle gange et hul i forsvaret – Hillerød angriberen kommer alene med Vang i en spids vinkel, og sender bolden forbi modsatte stolpe.

96′: FCR nærmest tackler sig vej gennem gæsterne defensiv og bolden springer ind i feltet – Monday ender alene med keeperen i helt fri position, men afslutter ukontrolleret og banker bolden over mål. Her kom ellers det store tilbud, der kunne give os det ene point.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
25/09/2020 19:00 2.division 2020-21 90' 380

Stadion

Roskilde idrætspark
4000 Roskilde, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde000Tabt
Hillerød Fodbold101Vundet

FC Roskilde

Hillerød Fodbold

Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
1
0
Røde Kort
0
0

Past Meetings

DatoHjemmeResultaterUdeTime

Dommer

Dommer
Jacob Tornbjerg Rasmussen