1 - 2
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs OB 01-09-2021

FC Roskilde skulle her til aften forsøge, at lave den store overraskelse i Sydbank Pokalen, da de gæstede OB. FCR havde hjemmebane, men grundet problemer med banen i Roskilde, var kampen flyttet til Odense.

Stadion, grænsværen og alle faciliteterne omkring det hele var bare i top. Der var superliga-niveau hele vejen rundt. Hvilken fornøjelse.

Kampen blev vist på TV3 sport og Viaplay, og selvom OB trak det længste strå med en 1-2 sejr, kunne FCR tage hjem med oprejst pande. “De lyseblå” leverede en absolut godkendt indsats.

En så god indsats at der må kunne tages en masse selvtillid med hjem til Roskilde og bygge videre på i de kommende turneringskampe.

OB havde bolden mest, og producerede flere store chancen kampen igennem – de fleste gange var Frederik Vang i FCR-målet dog klar med fine redninger.

FCR var ved at tage OB på sengen, da de efter kort tid kom i en fire-mod-tre situation, som dog løb ud i sandet.

OB bragte sig foran, da Troels Kløve spurtede en halv banelængde og med en skarp dribling til sidst snød Hermansen – Kløve bankede bolden fladt i kassen under Vang og lige præcis rettidigt til at undgå Mike Mortensens glidende tackling.

Efter pausen var billedet lidt det samme, men FCR spillede tålmodigt og fik sat en del fine ting sammen – dog blev vi ikke så tit rigtig farlige. OB’s Mads Frøkjær-Jensen viser sin farlighed da han 67. minutter banker bolden på trekantssammenføjningen.

I kampens slutfase, kommer hjemmeholdet til flere chancer – Sabbi misbruger en stor, hvor Vang klarer flot. Mart Lieder har også en stor chance på det efterfølgende hjørnespark, som han formår at sparke forbi målet. Baskim Kadrii spiller Opondo fri – han misser også.

Først i den ordinære kamps sidste minut øger Baskim Kadrii til 0-2, da han fanger Hermansen på det forkerte ben og med et kort aftræk banker bolden fladt i netmaskerne bag en chanceløs Vang.

I tre minutters overtid pynter Elvang til 1-2, da han med et ualmindeligt smukt spark sender bolden helt op i modsatte kryds – et virkelig flot mål!

Så alt i alt en god indsats af hele FCR-holdet – i dag var modstanderen bare lige en tand bedre

Nu kan FCR koncentrere sig om præstationerne i 3. Division, hvor turen lørdag får til Lyseng.

Men ingen tvivl om, at FCR fik vist fodbold-Danmark, at der spilles god bold i Roskilde!