4 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs RB1906 26-08-2020

Her til aften spillede FC Roskilde intern træningskamp mod Danmarksserieholdet fra RB 1906.FC Roskilde er stadig ved bygge truppen op, så igen i aften, var der prøvespillere i kamp, og der blev afprøvet forskellige ting i løbet af kampen.Første halvleg var ret lige, uden de helt store tilbud til hverken FC Roskilde eller RB 1906. 5 minutter før pausefløjt ville Grening det dog anderledes. Efter et fint opspil i højre side ender bolden hos Isaac (prøvespiller fra Slagelse) – han sender bolden hårdt ind foran mål, hvor Grening løber bolden i møde og tordner den i netmaskerne, uden chance for Conrad Kromann, der i dag vogtede målet for RB 1906.

På sidste chance inden pause théen, bragte FC Roskilde sig foran med 2-0. Denne gang var det med Grening i oplæggerens rolle, da han fra venstre side, tæt på baglinjen, løfter bolden ind i feltet, hvor Mileta går i luften og header bolden i mål.

Omkring 10 minutter inde i 2. halvleg sender RB 1906 bolden ind i feltet – bolden bliver dog ramt forkert, og det bliver i stedet til en underlig afslutning på mål, der totalt snød Frederik Vang i FCR-målet.

Godt 10 minutter senere øger FC Roskilde til 3-1, efter flere fine kombinationer har Isaac sidste fod på bolden.

85. minutter er spillet, da kampe lukkes. FC Roskilde laver en hurtig omstilling – bolden kommer frem til Monday, der driver den frem i højt tempo – han spiller den til Isaac, der prikker den retur til Monday, der er løbet i dybden – han prikker den forbi den fremstormende Conrad. Super flot scoring.

I weekenden bliver der ikke spillet træningskamp, da FC Roskilde allerede på tirsdag (1. september 2020, kl. 18:00) spiller 1. runde i årets pokalturnering – Sydbank Pokalen.

Turen går til Boldklubben Frem Sakskøbing, der spiller i Lolland Falster-serien. Holdet er kommet godt fra start, og med syv point i de første tre kampe, ligger holdet på nuværende tidspunkt nummer to.