0 - 3
Fuld Tid

Kamp referat

Frem vs FC Roskilde 20-07-2019

I dag spillede FC Roskilde den sidste testkamp i forberedelserne til NordicBet LIGA 2019/2020. Kampen blev afviklet i Valby Idrætspark på en flot bane. Vejret var perfekt til fodbold, og igen viste FC Roskilde mange gode tegn på at opbygningen af holdet er godt i gang.FC Roskilde vandt 0-3, efter pausestillingen 0-2.Første mål blev sat ind af en tidligt indskiftet Mileta (Nicolai Jessen måtte udgå med en skade), der efter en dødbold, som FREM ikke får afvist i feltet, banker bolden i netmaskerne.Robert Larsen øger til 0-2, da han bliver sendt i ud i venstre side, hvor han med sin imponerende fysik, holder sig direkte modstander væk – målmanden går ud i ham, men fra en spids vinkel sender han bolden i mål ved modsatte stolpe.

2. halvleg var kun få minutter gammel, da FC Roskilde-forsvaret mister bolden. Det bringer en FREM-angriber er alene med Frederik Vang, der dog vinder den direkte duel efter en fantom-redning.

Midt i 2. halvleg sender FC Roskilde en lang bold fint ind i feltet – helt ved bagerste stolpe header Ertu bolden ind foran mål, hvor Grening dukker op, og sender den i kassen til slutresultat 0-3.

Startt 11’er: Frederik Vang, Dawda, Daniel Jørgensen, Stefan Hansen, Lucas Rejnhold Steen, Nicklas Halse (anfører), AB, Nicolai Olsen, Robert Larsen, Younes Bakiz og Nicolai Jessen.

Bænk: Kyle, Mileta, Anton, Devrim, Grening, Ertu og Marco.

Igen i dag viste gutterne en stabil indsats og Ørnene var kampens klart bedste hold. Humøret og kampgejsten var igen i dag helt i top. Det er virkelig positivt at se overvære. Der ingen tvivl om, at trænerteamet allerede har skabt den helt rette balance af humør, spilleglæde og hårdt arbejde.

På fredag starter NordicBet LIGA’en for FC Roskilde, når turen går til Viborg. Det bliver et brag af en premierekamp, der fløjtes i gang kl. 18:00.