kfum-fcr
1 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

KFUM Roskilde vs FC Roskilde 01052021

Der var lagt op til et brag af et lokalderby i dag, hvor FC Roskilde gæstede 2. divisionsholdet i “den anden ende af byen”, KFUM, Roskilde.

Vejret var dejligt at spille fodbold i, og man kunne mærke spændingen og intensiteten i luften på anlægget. Det var en kamp ingen af holdene ville tabe. Og sådan endte det såmænd også.

Man kunne mærke, at byens “lillebror-hold” ville vise, hvad de kunne, og de havde gjort noget ud af rammerne med bannere og flag på stolene. Og så er det jo bare dejligt med folk på lægterne – også selv om det var hjemmeholdets fans, der fyldte op rundt om banen.

Der var tempo og tænding på fra kampens start. Man kunne mærke, at KFUM ville give alt for at få revanche fra efterårets 1-0 nederlag i Roskilde Idrætspark.

Det slog gnister i nærkampene, og der blev fightet så det var en fryd – og det var fra begge holds side. Ingen på banen slog op i banen og flere gange var spillerne oppe og diskutere efter dommeren dømte frispark. Man fik dog hver gang skilt spillerne ad, så det ikke gik over gevind – så spillet kunne fortsætte.

Kampen bød på tilbud i begge ender. FC Roskildes spil hang i perioder ikke helt godt sammen, som man kunne ønske sig, og flere spillere så ud til ikke helt at kunne finde den rigtige rytme i deres spil. FC Roskilde forsøgte sig med to dobbeltudskiftninger, uden det dog gjord den helt store forskel, og det endte med at blive en fysisk kamp, hvor hjemmeholdet faktisk var tættest på at tage alle tre point til sidst, da de satte et stort pres ind og jagtede sejrsmålet.

FC Roskildes defensiv formåede dog at forsvare sig og holde stand.

Så det hele endte med, at “kampen om Roskilde” ikke fandt en vinder i denne omgang.

FC Roskilde har nu fem kampe tilbage i sæsonen, og det trækker unægteligt op til at blive en gyserafslutning.

FC Roskilde skal blandet andet møde de tre andre hold, der aktuelt ligger på pladserne 7 – 10, der giver en placering i næste års 2. division. Så på papiret kan det bliver nogle tætte kampe.

Højdepunkter:

7′: Philip Rasmussen sender bolden diagonalt til Andreas Maarup, som var ved at gentage kunsten fra den omvendte kamp, hvor han bankede kampens eneste mål i kassen – halvflugteren susede dog denne gang lige over mål.

11′: KFUM’s hurtige Dino Karjasevic kommer imellem en for kort tilbagelægning, men kommer ud i en spids vinkel og sender bolden i sidenettet.

12′: Luka Dumic i flot sammenspil med Dino, der halvflugter over mål.

23′: Frank Assinkis har bolden i nettet bag Frederik Vang – til stor glæde for tilskuerne på Lillevang – men det annulleres korrekt for offside.

34′: Lang diagonalbold sendes fra Skov Hansen – Elvang sender bolden ind foran mål, hvor Monday afslutter tæt på mål, men tackles i skudøjeblikket og bolden springer lige forbi mål.

46′: 1. halvlegs sidste aktion. FC Roskilde i gennembrud fra venstre side – bolden går på tværs ind for mål – hele to spillere får ikke ram på bolden og chancen glider ud i sandet.

Pause

70′: Elvang har bolden i højre kant – han smider en flot diagonalbold til modsatte stolpe, hvor Skov Hansen header den foran mål – her står Monday klar og skubber bolden i mål til FCR-føring.

77′: KFUM bryder igennem i højre side – bolden kommer i feltet, hvor Mehmet ser ud til at blive screenet – det bringer Luka Dumic i en god afslutningsposition – han sparker den i netmaskerne til udligning, uden chance for Vang.

85′: Hjemmeholdet sætter kraftigt pres ind. Dumic afslutter – men lige forbi mål.

86′: KFUM igen farlige – FCR afviser nærmest på målstregen.

88′: KFUM igen på spil med et nærgående forsøg – Frederik Vang klarer med en fodparade.

90′: FC Roskilde er tæt på at blive farlige – indskiftede Magnus Krogh Hansen sender et fint indlæg ind foran mål – Skov Hansen mister desværre et skridt og får ikke afsluttet.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
01/05/2021 13:30 2.division 2020-21 90' 378

Stadion

Lillevang Idrætscenter
6, Snebærvej, Roskilde Øst, Roskilde, Roskilde Kommune, Region Sjælland, 4000, Danmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
KFUM Roskilde011Uafgjort
FC Roskilde011Uafgjort

KFUM Roskilde

FC Roskilde

Philip Rasmussen Midtbane
Casper Neerborg Rasmussen Forsvar
Valdemar Schousboe Centre-Forward
Magnus Krogh Hansen Centre-Forward
Sebastian Elvang Right Winger
Monday Bassey Etim Angriber
Jannik Skov Hansen Angriber
Oliver Juul Forsvar
Andreas Chabert Angriber
Henrik Ravensbeck Midtbane
Andreas Maarup Midtbane
Victor Guldbrandsen Forsvar/Midtbane
Mehmet Coskun Forsvar
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane
Frederik Vang Larsen Målmand
1 2
Mål
0
1
Assists
0
0
Gule Kort
0
2
Røde Kort
0
0

Past Meetings

1 - 0
2.division
2020-21
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs KFUM 06-11-2020

Tilskuere: 500
1 - 2
Træningskampe
2005-06
Lillevang Idrætscenter

KFUM Roskilde vs FC Roskilde 22-07-2006

1 - 0
Træningskampe
2005-06
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs KFUM Roskilde 25-02-2006

Dommer

Dommer
Morten Bertelsen