1 - 2
Fuld Tid

Kamp referat

Runde 1.

Solen skinnede dejligt ned over banen på det hyggelige Enelco Arena i Nykøbing Falster, da dommer Kasper Madsen fløjtede pokaldysten i gang kl. 19:00.

Kampens første 25 minutter var uden de store chancer, hverken til hjemme- eller udeholdet. Men herefter ville Lars Brøgger Hansen, der var i start-11’eren for første gang siden han er kommet sig efter sin alvorlige skade, vise, at han igen er klar til at score kasser. Han får bolden dybt i højre side fra Jan Kristiansen – dribler ind mod mål – ingen går rigtig til ham – så han sætter bolden i netmaskerne fra en spids vinkel og bringer FC Roskilde foran til 0-1.

Hjemmeholdet første rigtigt farlige forsøg tilfaldt Sebastian Koch, efter 34 minutters spil – afslutningen med ydersiden gik forbi Thomas Villadsen, men sneg sig også lige forbi Roskilde-målet.

To minutter senere kunne FC Roskilde have bragt sig foran 0-2. Qvist viser overblik og bryder et Nykøbing-angreb – han sender derefter en perfekt lang bold i dybden til Lars Brøgger, der tager den med sig – men afslutningen sparker han på stolpen og bolden springer i spil igen.

Kort før pause fik Brøgger igen et stort tilbud. Mark Leth driver bolden frem i hans karakterisiske løb – åbner ud til Lasse Brandt Hansen i venstre side – Lasse sender bolden perfekt ind i feltet til Brøggers brystkasse – han lægger den død og afslutter – men målmanden når flot ud og afværger scoringen.

Kort efter fløjtes der til pause – stillingen var 0-1.

2. halvleg var kun et par minutter gammel, da bolden havner på højrekanten, hvor Mark Leth slår et rigtig fint indlæg – Andreas Lissau dukker udækket op foran mål og sætter bolden sikkert i kassen til 0-2.

Efter 57 minutters spil kunne Nykøbing FC reducere – men afslutningen tog Thomas Villadsen sig sikkert af. Villadsen viste i øvrigt flere prøver på sine suveræne igangsætninger.

Ti minutter senere har Mikkel Nøhr et flot langskud, der desværre går over.

Kampen blev til sidst unødvendigt spændende, da Nykøbing FC reducerede til 1-2. Hjemmeholdet brød igennem i højre side og slår en høj bold som Joachim Pedersen header i mål, uden chance for Villadsen.

Stadionuret viser 85 minutter, da Mark Leth blive spillet fri i højre side – afslutning går dog desværre i sidenettet – her kunne kampen have været definitivt lukket.

Minuttet efter brænder det igen på . denne gang efter et hjørnespark – Anders Qvist afslutter flot, men målmanden leverer en super redning og bokser til hjørnespark i modsatte side.

I den ordinære kamps sidste minut er det ved at gå galt – et langskud fra Nykøbing FC går dog lige målet. Og kort tid efter har Lissau et stort tilbud, der heller ikke giver pote.

Endelig lyder fløjten for sidste gang og FC Roskilde er videre i DBU pokalen. Trænerteam og spillere kan nu begynde forberedelserne til søndagens vigtige udebanekamp mod AC Horsens.