3 - 1
Fuld Tid

Kamp referat

Slagelse BI vs FC Roskilde 18-10-2020

FC Roskilde skulle forsøge at bygge videre på sidste rundes sejr, der pyntede både på placeringen og havde givet gutterne en tankfuld selvtillid.

Modstanderen, Slagelse, havde samme antal point for samme antal kampe som FC Roskilde – så der var lagt op til en tæt kamp.

Mileta Rajovic var taget med i Slagelse, og han testede sit knæ op til kampstart. Desværre måtte han melde fra til kampen.

Hjemmeholdet kom bedst ud til kampen, og tilspillede sig flere gode tilbud, og scorede også 1. halvlegs ene mål. FC Roskilde kom også frem til flere store chancer, som på en god dag ville blive omsat til mål – men den sidste skarphed manglede. Kaptajn Hermansen måtte udgå efter 21 minutters spil med en skade.

2. halvleg startede uden de helt store spændingsmomenter – det var som om tempoet dalede lidt. Da hjemmeholdet bragte sig foran 2-0 i det 70. minut var det som at få en spand vand i hovedet. Gutterne prøvede at hive sit op, men havde svært ved at finde løsninger. Kampen blev reelt lukket i den 81. minut da Slagelse bringer sig foran 3-1 på et direkte frispark.

Daniel Segev Jørgensen pynter på resultatet med et stærkt hovedstød med fem minutter igen af den ordinære spilletid. Så FC Roskilde måtte se sig besejret – resultatet ved fortjent nok, men alligevel havde man håbet på, at FC Roskilde var skarpere i de afgørende situationer.

Højdepunkter:

5′: Slagelse bygger op i højre side og sender bolden i feltet – Frederik Christensen header på mål, men Vang er parat og klarer situationen.

8′: FCR indlæg i feltet fra højre – Monday kommer højest, men header lige over mål fra en ret god position.

12′: Oussama snyder Slagelses Christian Overbye og afslutter – bolden springer i spil igen – Henrik Ravensbeck kommer først på bolden og afslutter, men desværre lige på SBI-keeper, Christoffer Monty.

13′: FCR-indlæg – Monday header igen, men mangler skarphed.

25′: Frederik Christensen  suser forbi Frederik Vang og sender bolden mod det tomme mål – Daniel Segev Jørgensen har dog er dog noget hjem og sparker væk.

29′: Hjemmeholdet bringer sig heldigt foran. Mathias Bjaldby når højeste på et indlæg, men får ikke rigtig træf på bolden – Vang får i første omgang hånden på bolden og slår den ind på – den springer hurtigt tilbage på Vang, der derefter taber den ind i målet.

35′: Isaac løber på en lang bold – han kommer fri, men vinklen bliver lidt spids – han får afsluttet faldt, men målmand, Christoffer Monty, klarer med en fodparade til hjørnespark.

42′: Oussama spiller Monday fri i dybden – han afslutter mod nærmeste stolpe, men Monty bokser til hjørne.

Pause

51′: FCR bygger fint opspil op i venstre – der sendes et hårdt fladt indlæg – Philip Rasmussen stormer frem til det store tilbud, men kommer lige en postgang for sent og rammer ikke bolden.

70”: SBI sender Frederik Christensen med en dyb bold – han holder sin direkte modstander væk i tæt nærkamp, for derefter at afdrible Vang og sende bolden i det tomme mål.

76′: Samme Frederik Christensen er igen på spil – han bryder igennem i højre side – den gang sender han dog bolden i sidenettet.

81′: Bilal laver frispark efter et returløb. Fra kanten af feltet løfter Cagri I Erdem bolden over muren og snyder Vang. 3-0 til hjemmeholdet.

85′: FCR sender hjørnespark i feltet fra venstre side. Daniel Segev Jørgensen stiger flot til vejrs og pander reduceringen i kassen ved modsatte stolpe.

På fredag kommer Skovshoved på besøg i Roskilde Idrætspark. Her skal der tages alvorlig revanche. Der skal point på kontoen, for vi skal være på den rigtige side, når rækken knækker over. Allerede efter de første otte kampe, er der en stor forskel på top og bund.