1 - 0
Fuld Tid

Kamp referat

Vanløse vs FC Roskilde 05-09-2020

Ovenpå en glimrende indsats i midt ugen, hvor vi åbnede sæsonen med en 6-1-sejr i Sydbank Pokalen, var drengene klar til lørdagens opgave ude mod Vanløse, der sejrede i deres første kamp.
Regnen silede ned over spillerne under opvarmningen, og banen var derfor godt våd og klar til hurtig fodbold. Hurtigt var det dog ikke fra kampens start, hverken for hjemmeholdet eller FC Roskilde. Begge hold på bolden i kampens første minutter, men uden nogle helt store muligheder.
Efter 17 minutters spil, blev der lavet om på det. Vanløse bragte sig foran med 1-0 efter en dobbeltchance, først på stolpen og derefter en returbold som Simon Pedersen fik en lang tå på.
Efter scoringen kom vi bedre med i kampen, uden at spille os frem til noget nævneværdigt foran Vanløses mål. Først efter en halv times spil, kunne vi noterer os for vores første egentlige mulighed, da Monday var tæt på i to omgange – få minutter senere brændte det på i vores ende, da Vanløse afsluttede på overliggeren.
I pausen foretog vi to ændringer og vi kom fint ud, uden at det var prangende. Mange bolde blev tabt og vi kom aldrig frem til de helt gyldne muligheder. Indskiftede Casper Grening var dog tæt på en enkelt gang, da han kom igennem hjemmeholdets forsvarskæde og afsluttede på en fremadstormende målmand.
Med et kvarter igen måtte vores nyeste mand, Victor Guldbrandsen, se rødt, da han modtog sit andet gule kort i sin debut.
Højdepunkter:
17’ – Efter et flot forsøg fra distancen der endte på stolpen, kunne Simon Pedersen prikke returen i mål til 1-0.
30’ – Vanløse med et hug fra distancen, men Frederik Vang var vågen i målet og reddede sikkert.
33’ – Et indlæg fra vores højreside endte hos Monday, der afsluttede – desværre for ham og os, blev bolden afværget på stregen. På det efterfølgende hjørnespark var Monday igen på spil, denne gang med en afslutning i sidenettet.
38’ – Vanløse med endnu et forsøg på træværket. Et hovedstød fandt vej til overliggeren, før forsvaret kunne sparke væk.
PAUSE
60’ – Vanløse hurtige med en omstilling, der både indeholdt knæ og tå. Men Hermansen var kommet godt retur og blokerede en ellers farlig situation.
61’ – Casper Grening drev bolden ind i banen, kom igennem forsvarskæden – men en fremadstormende målmand afværgede Grenings forsøg.
77’ – Victor Guldbrandsen modtog sit andet gule kort og blev dermed udvist.