Vanløse IF- FC Roskilde

Vanløse vs FC Roskilde: Vinterens fjerde træningskamp

Det blev til fire på stribe her til aften, da FC Roskilde gæstede Vanløse Idrætspark til vinterens fjerde træningskamp – FC Roskilde kunne nemlig hente fjerde sejr i lige så mange træningskampe.

Det blev en kamp, som blev spillet i et fornuftigt tempo, og hjemmeholdet – der overvintrer på 4. pladsen i 3. division – var egentlig et godt hold i mange af spillets faser. De manglede måske lidt “bid” inde foran mål, for de skabte ikke mange farlige chancer.

FC Roskilde vadede heller ikke i chancer, men var det bedste hold og kom frem til mere end Vanløse.

Kampens enlige scoring var et rigtig fint mål, som kom efter flere på hinanden følgende gode aktioner. Der var spillet 37 minutter. Først viste Andreas Maarup sin jernvilje på midten af banen – han tackler en modstander – bolden springer frem, han jagter den og lavede derefter en ægte “kriger-tackling”, der sagde “spar 2” – han kom hurtigt op igen og tog bolden til sig, hvorefter han hurtigt sendte den langt frem i venstre side til hurtige Ronny Larsen, der sikkert fik kontrol over bolden – han spillede den ind på midten foran mål til Selim Baskaya, der smart snød sin oppasser og elegant udplacerede Vanløse-målmanden, der chanceløst måtte se bolden gå i mål helt ude ved den ene stolpe.

Det var en tilfreds cheftræner, Jack Majgaard, der fik set det, han gerne ville se – også en del spillere, han ikke havde set så meget i kamp endnu.

Vanløse IF- FC Roskilde

Vanløse vs FC Roskilde 12-09-2021

Vanløse vs FC Roskilde 12-09-2021

For anden weekend i træk skulle vi på udebane – denne gang i Vanløse. Forud for dagens opgør var vi fortsat ligaens tophold med maksimum point og den stime skulle der selvfølgelig bygges videre på i dag.

Dagens opgør var første kamp på Vanløses nylagte kunst græsbane på stadion, og det var derfor forventningsfulde spillere og fans der var mødt op i Vanløse Idrætspark. Kampen startede i højt tempo, og der skulle ikke gå lang tid, før vi slog til for første gang. Mads Julø havde sneget sig med frem fra sin back position og modtog en god bold i dybden, hvorefter han sikkert kunne sætte bolden i mål med venstrebenet.

Få minutter senere var det Mathias “Mac” Christensen der havde forladt sin position på den defensive midtbane. Efter små fikse driblinger på kanten af feltet, sendte han bolden afsted langs jorden og pacede Vanløses målmand til 2-0. Også i den anden ende havde vi styr på sagerne, hvor Monty i Roskilde-målet flere gange beviste sig med flotte redninger den første halve time.

Efter et flot løb i venstresiden buldrede Benjamin Lund mod baglinjen, hvorfra han kunne slå et fremragende indlæg lige ind i poterne på Monday – der desværre måtte se sin afslutning blive pareret. Andreas Maarup stod klar over returen og bragte os på 3-0 kort før pause.

På den anden side af pausen var Benjamin Lund igen på spil, denne gang som målscorer. Efter en hurtig omstilling kunne han fra kanten af feltet sikkert sparke os yderligere foran til 4-0. Få minutter senere var Vanløse på spil. En helt fri mand i det lille felt bliver overfaldet af Monty i målet, der flot redder os fra at blive scoret imod.

Efter godt og vel en times spil blev Monday nedlagt i feltet og dommerens fløjte lød – straffespark til os. Monday hentede bolden, lagde den klar og sparkede. Vanløses målmand i fuld figur for at redde Mondays forsøg. Ti minutter senere lød fløjten igen – Monday blev nedlagt ulovligt endnu en gang og endnu en gang tog han selv fat i bolden. Denne gang bragede han sit forsøg direkte på stolpen – den ville ikke ind i dag.

I kampens sidste del reducerede hjemmeholdet først til 1-4, med en scoring tæt foran mål og i dommerens overtid reducerede Vanløse til slutstillingen 2-4.

Mads Høyer Julø 23'
1-0
Mathias Christensen 27'
2-0
Andreas Maarup 45'
3-0
Benjamin Lund 51'
4-0
Magnus Krogh Hansen 63'
5-0
Dommer: Jonathan Garcia Nilton
Vanløse IF- FC Roskilde

Vanløse vs FC Roskilde 05-09-2020

Vanløse vs FC Roskilde 05-09-2020

Ovenpå en glimrende indsats i midt ugen, hvor vi åbnede sæsonen med en 6-1-sejr i Sydbank Pokalen, var drengene klar til lørdagens opgave ude mod Vanløse, der sejrede i deres første kamp.
Regnen silede ned over spillerne under opvarmningen, og banen var derfor godt våd og klar til hurtig fodbold. Hurtigt var det dog ikke fra kampens start, hverken for hjemmeholdet eller FC Roskilde. Begge hold på bolden i kampens første minutter, men uden nogle helt store muligheder.
Efter 17 minutters spil, blev der lavet om på det. Vanløse bragte sig foran med 1-0 efter en dobbeltchance, først på stolpen og derefter en returbold som Simon Pedersen fik en lang tå på.
Efter scoringen kom vi bedre med i kampen, uden at spille os frem til noget nævneværdigt foran Vanløses mål. Først efter en halv times spil, kunne vi noterer os for vores første egentlige mulighed, da Monday var tæt på i to omgange – få minutter senere brændte det på i vores ende, da Vanløse afsluttede på overliggeren.
I pausen foretog vi to ændringer og vi kom fint ud, uden at det var prangende. Mange bolde blev tabt og vi kom aldrig frem til de helt gyldne muligheder. Indskiftede Casper Grening var dog tæt på en enkelt gang, da han kom igennem hjemmeholdets forsvarskæde og afsluttede på en fremadstormende målmand.
Med et kvarter igen måtte vores nyeste mand, Victor Guldbrandsen, se rødt, da han modtog sit andet gule kort i sin debut.
Højdepunkter:
17’ – Efter et flot forsøg fra distancen der endte på stolpen, kunne Simon Pedersen prikke returen i mål til 1-0.
30’ – Vanløse med et hug fra distancen, men Frederik Vang var vågen i målet og reddede sikkert.
33’ – Et indlæg fra vores højreside endte hos Monday, der afsluttede – desværre for ham og os, blev bolden afværget på stregen. På det efterfølgende hjørnespark var Monday igen på spil, denne gang med en afslutning i sidenettet.
38’ – Vanløse med endnu et forsøg på træværket. Et hovedstød fandt vej til overliggeren, før forsvaret kunne sparke væk.
PAUSE
60’ – Vanløse hurtige med en omstilling, der både indeholdt knæ og tå. Men Hermansen var kommet godt retur og blokerede en ellers farlig situation.
61’ – Casper Grening drev bolden ind i banen, kom igennem forsvarskæden – men en fremadstormende målmand afværgede Grenings forsøg.
77’ – Victor Guldbrandsen modtog sit andet gule kort og blev dermed udvist.

 

Vanløse vs FC Roskilde