vsk-aarhus-fcr
2 - 2
Fuld Tid

Kamp referat

VSK Århus vs FC Roskilde 25-09-2021

Med otte sejre i bagagen skulle vi lørdag eftermiddag forsøge at bygge videre på stimen, da turen gik til Århus – men sådan skulle det ikke blive.
Forholdene var ikke noget særligt og løbebanen der omringede fodboldbanen, gjorde det ikke nemmere for de omkring 50-100 fremmødte tilskuere denne blæsende lørdag i det jyske.
Vi startede kampen som lyn og torden de første fem minutter, men så gik luften af ballonen hurtigt derefter. Spillet bølgede frem og tilbage, og vi smed den flittigt væk igen, når vi havde erobret den. I en ellers dårlig periode, bragte vi os foran efter et lille kvarters spil. Monday Etim var i nærkamp på kanten af feltet, hvorfra han kunne prikke den ud i venstresiden til en fremadstormende Benjamin Lund. Fra sin position på kanten af feltet kunne han hamre den ind til 0-1.
Efter vores scoring gav hjemmeholdet fra VSK Århus ikke op – tværtimod. Få minutter senere havde de en stor chance, hvor hjemmeholdets angriber kom alene igennem. Frederik Vang var vågen og fik afværget chancen – så var vi advaret.
Efter en lille halv time gik det galt, og et par tunge minutter vendte stillingen på hovedet. Først udlignede VSK til 1-1. Et frispark med kurs mod den bagerste del af vores felt, endte hos VSK’s Jonas Andersen, der kunne sende den sikkert i mål. To minutter senere en afslutning udefra som Frederik Vang klarer, men hjemmeholdets Jacob Andersen var først på returen og kunne sende bolden i mål til 2-1.
Efter pausen kom vi klart bedre med, og havde også flere fine optræk til scoringer – blandt andet et par stykker til vores topscorer, Valdemar Schousboe. Men ind ville den altså ikke.
Som anden halvleg skred frem satsede vi mere og mere offensivt, hvilket gav enkelte muligheder i omstillingen til hjemmeholdet.
I dommerens overtid traskede anfører, Andreas Hermansen, med frem på en dødbold. Som så mange gange før kom han højest – denne gang var det ekstra vigtigt, for hans hovedstød bragte balance i regnskabet til 2-2, der også blev kampens resultat med et slutfløjt kort efter.
Sejrs stimen er brudt, men vi er fortsat ubesejret efter ni kampe i 3. Division. På fredag møder vi Slagelse B&I på hjemmebane i Roskilde Idrætspark.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid
25/09/2021 13:30 3.Division 2021-22 90'

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
VSK Århus202Uafgjort
FC Roskilde112Uafgjort

VSK Århus

FC Roskilde

Casper Neerborg Rasmussen Forsvar
Valdemar Schousboe Centre-Forward
Sebastian Elvang Right Winger 40'
Mike Mortensen Forsvar
Monday Bassey Etim Angriber 57'
Andreas Chabert Angriber
Benjamin Lund Left-Back 14'
Mathias Christensen Central Midfield
Nicklas Schmidt Central Midfield
Tobias Noer Central Midfield
Ali Haider Shar
Andreas Maarup Midtbane
Mads Høyer Julø Midtbane
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane 91'
Frederik Vang Larsen Målmand
2 2
Mål
0
2
Assists
0
0
Gule Kort
0
2
Røde Kort
0
0

Dommer

Dommer
Morten Andersen