vejle-fcr

Vejle vs FC Roskilde 06-07-2020

Efter to nederlag på stribe, skulle FC Roskilde mandag aften forsøge at komme tilbage på pointtavlen. Modstanderen var ingen ringere end NordicBet Ligaens førerhold fra Vejle Boldklub – så der var lagt op til en svær opgave.
Der lå en tung regnsky over Nørreskoven, da bussen ankom til Vejle – men da spillerne gjorde klar til opvarmning, klarede det op. Varmegrader var der ikke mange af mandag aften, men heldigvis fik vi en tidlig Roskilde-scoring til at varme os på. Sebastian Czajkowski med en tvær bold til Monday Etim, der kom først på bolden og bragte os tidligt foran. Herfra gik det desværre kun én vej, og det var mod vores mål. Resten af 1. halvleg lagde Vejle et tungt pres på vores banehalvdel. Inden pausen havde de bragt sig foran 3-1. Efter pausen kom vi bedre med igen, uden rigtig at komme tæt på. Vejle fik et straffespark i kampens slutning, hvor de lukkede kampen definitivt.
Højdepunkter:
5’ – Nicklas Halse med bolden på midten. Han sender den afsted mod Sebastian Czajkowski, der noget heldigt får den med ind i hjemmeholdets felt. Her sender han bolden på tværs på fornemmeste vis, hvor Monday Etim kommer forrest og sparker bolden i mål til 0-1.
13’ – Arbnor Mucolli kommer fri i feltet, og med en flad afslutning, der stryger ind fjernest, bringer han balance i regnskabet. 1-1.
30’ – En halv time spillet og endnu en gang er Arbnor Mucolli på spil. Den livlige Vejle 11’er med et tørt hug fra distancen, og så kunne Kromann kun se til i Roskilde-målet. Vejle foran 2-1.
34’ – Få minutter senere bød Czajkowski sig til i den anden ende, med vores bedste mulighed siden vores scoring. Først et flot træk og så en flad afslutning, der desværre ryger lige forbi den ene stolpe.
40’ – Med fem minutter til pause kunne hjemmeholdet udbygge deres føring. Vejle straffede et boldtab efter frispark, og efter en hurtig omstilling, kunne Jacob Schoop skovle den i mål til 3-1.
PAUSE
70’ – Vejle alene igennem efter flot dribling – heldigvis for os, overplaceres afslutningen.
82’ – Stor redning af unge Kromann i målet. Kyle mister bolden på kanten af feltet, hvorefter Vejle-angriberen er alene igennem. Conrad Kromann kommer flot ud og afværger forsøget.
83’ – Der fløjtes straffespark til Vejle Boldklub. Souheib Dhaflaoui er synderen. Arbnor Mucolli stiller sig klar ved bolden, og sætter den frækt ind bag en chanceløs Kromann, der allerede havde lagt sig. Hattrick af Mucolli og 4-1 til Vejle.
4 - 1
Fuld Tid

Vejle vs FC Roskilde

Efter søndagens flotte præstation mod Nykøbing FC gik turen denne gang til rækkens nummer 3, Vejle Boldklub, som bød velkommen på deres flotte Vejle Stadion.

Kampen blev vist på TV3 Sport.

FC Roskilde spillede rigtig godt i 1. halvlegs første 40 minutter, og tilspillede sig flere store tilbud, som på en god dag går i kassen. Men kort før pausefløjt svigtede koncentrationen en enkelt gang. Det straffede hjemmeholdets anfører, Jacob Schoop, ubarmhjertigt, og Vejle kunne derfor gå til pause-théen med en 1-0 føring.

Finnur måtte lade sig udskifte før pausen med en skade.

Som 2. halvleg skred frem overtog Vejle spillet mere og mere og producerede flere gode tilbud: FC Roskilde kom dog også et par gange frem, men blev aldrig rigtig farlige. Hjemmeholdet scorede også en enkelt gang i 2. halvleg ved indskiftede Diego Montiel. Set over hele kampen var Vejle det bedste hold og man kan ikke sige noget til sejren.

FC Roskilde faldt med støvlerne på, kæmpede bravt og havde bestemt også stor ære af kampen.

9′ – Robert banker et langskud over mål efter fint opspil.

12′ – Lang bold fra Kyle til Younes – han snyder sin markering og afslutter flot ved nærmeste stolpe, men keeper, Indy Groothuizen, redder for Vejle.

42′ – Vejle bryder igennem i FC Roskildes højre side – bolden sendes på tværs, men bliver banket over mål.

44′ – Finnbogason splitter FC Roskilde-forsvaret med en dyb aflevering. Bolden lander hos Jacob Schoop, der via modsatte stolpe lige akkurat får skubbet bolden over måstregen. Ærgerligt mål at måtte indkassere så kort før tid.

Pause

61′ – Vejle har en farlig afslutning – Kyle kaster sig frygtløs ind i bolden, der efterfølgende samles op af Frederik Vang.

66′ – Vejles Sergiy Gryn spilles fri af Finnbogason, men overplacerer afslutningen.

79′ – FCR bliver “spillet tynde” i venstre side – bolden sendes ind foran mål, hvor Diego Montiel fladt banker bolden i kassen uden chance for Vang.

86′ – Vejles Lucas Jensen afslutter farligt, og Vang må ud i fuld længde for at redde.

4 minutters tillægstid.

2 - 0
Fuld Tid
vejle-fcr

Vejle vs FC Roskilde 20-04-2018

Det var en pragtfuld lun sommerlig aften og en dejlig bane – indbydende og klar til en god gang fodbold – der dannede rammer om aftenens udekamp. Kampen der skulle give Ørnene oprejsning efter Skive-kampen.

Og det blev det – dog efter en 1. halvleg, hvor Vejle Boldklub havde initiativet og viste stor farlighed med deres hurtige offensive folk.

Men FCR gav ikke op, og der blev givet og taget af et godt hjerte – og til sidst gav anstrengelserne pote.

5′ – VB viser tænder. Sousa vrister sig fri af Stender – afleverer skråt tilbage til Simone Branca, der afslutter, men Schram er på plads med en fin redning.

10′ – Branca er igen på spil med en farlig afslutning, men situationen afvises af FCR-forsvaret.

21′ – Morten Nielsen vender på sin markering og afslutter resolut fra kanten af feltet – men lige i handskerne på keeperen.

25′ – Mads Lauritsen afslutter fra kanten af feltet – Schram igen med sikkert indgreb.

30′ – VB bringer sig foran 1-0 på mål af Ba Loua efter indlæg fra venstre side – han opsnapper bolden, drejer rundt og banker den helt oppe under overliggeren, uden chance for Schram i FCR-målet.

PAUSE

47′ – Emil har en fin afslutning fra kanten af det lille felt, men afslutningen bliver blokeret.

54′ – FCR har bolden i mål. Fin frispilning fra Morten Nielsen til Thyge, der lægger den for fødderne af Valon, der triller den i mål. Der vinkes og fløjtes for offside på Thyge.

70′ – FCR tæt på udligning Flot tur af Nille til Gehrt slår indlæg – bolden sender tilbage på tværs, hvor der lige mangler den sidste tå på bolden.

73′ – Hårdt indlæg på dødbold – Schram bokser væk.

76′ – Nøhr driver bolden frem med afleverer uskparpt – forsvarsspilleren sender den dog lige i fødderne på ham igen – helt fri – men overrasket over at få bolden igen, og målmanden suser frem og snupper bolden.

89′ – Lindberg misser lige den sidste dribling, hvor han ellers kunne bringe sig i fri position.

FCR er kommet rigtig godt med de seneste 20 minutter – 4. dommeren viser fem minutters tillægstid.

92′ – FC Roskilde skaber dramatik – på den gode måde – ved at udligne til 1-1. Helten er Robert Larsen. Morten Nielsen arbejder fint i højre side og sender bolden ind til kanten af feltet – Halse header videre ud til Anders Nielsen, der banker på mål – bolden springer ud til Robert, der med fight og vilje til at vinde duellen, får bolden overstregen.

96′ – I kampens  absolut sidste aktion er FCR såmænd ved at tage alle tre point – En super flot tværaflevering lander hos Lindberg i fri position, der egentlig nok bare skal smaske bolden på mål, men vælger at tage et træk, der dog desværre mislykkes.

Det blev en helt forrygende afslutning på en kamp, hvor FCR faktisk havde muligheden for at en sejr – det havde så ikke været fortjent, for Vejle Boldklub har mange fine tilbud, og sidder på det meste af 1. halvleg. De taber lidt pusten i 2. halvleg, og hvor det så bare dejligt at kunne konstatere, at Ørnene viser så fin moral og fightervilje.

1 - 1
Fuld Tid
vejle-fcr

Vejle vs FC Roskilde 27-08-2017

FC Roskilde var i går på en svær udebane opgave mod rækkens tophold, Vejle Boldklub, der har fået en forrygende start på sæsonen og stadig var ubesejrede i de første fem kampe.

I første halvleg stod der mest Vejle på de store chancer, selvom FC Roskilde også skabte farlige situationer – og med lidt “stolpe ind”-held i sprøjten kunne Nicklas Halse også have scoret på det teknisk svære drøn af et langskud, han sendte mod mål efter 39 minutters spil. Overordnet var det Vejles halvleg og de spillere hurtigt og skabte flere farlige chancer.

Efter pausen fightede FC Roskilde sig mere og mere ind i kampen og fik fortjent udlignet ved en flot scoring af Thygesen, efter en smuk stikning i dybden fra Mikkel Nøhr. Til trods for, at dommeren havde lagt mere end fem minutter til, ønskede man blot at kampe lige kunne vare nogle få minutter ekstra – for det udlignende mål lå lige og lurede. Men tiden løb ud for FC Roskilde, der måtte drage tomhændede retur til domkirkebyen.

Vejle var rigtig godt kørende, og de lignede et velorganiseret tophold med en masse selvtillid – men fra FC Roskildes side blev der kæmpet med næb og klør, over hele linjen, så alle mand kan godt se sig selv i øjnene. I går var det bare ikke nok. Der manglede bare lige det sidste held i afslutningerne og et par minutters ekstra spilletid…

3′ – Vejle viser tænder fra start. Farligt langskud, som Frederik Vang må skubbe til hjørnespark.

22′ – Vejles Allan Souse spilles alene fri med Vang – FC Roskilde keeperen trækker det længste strå med en fin aktion.

31′ – Vejle bringer sig foran 1-0. Fra højre side bliver der slået et indlæg, som Vang “halvklarer” og må skubbe ud i spil igen – Nicolaj Madsen tager bolden til sig og sender bolden i nettet.

34′ – Sammen Madsen sender frispark på stolpen.

39′ – Bolden lander hos Nicklas Halse, der fra lang afstand tager chancen og tæsker til bolden, der holdes flot nede, og stolpen redder for Pavol Bajza i Vejlemålet.

44′ – Vejle bryder igennem i venstre side – bolden spilles skråt tilbage til den store Vinicius, der udplacerer Vang helt ude ved stolpen og bringer hjemmeholdet på 2-0.

PAUSE

49′ – Nøhr trækker ind i banen og afslutter fint, men desværre lige over mål

52′ – Stort set samme situation – Nøhr afslutter bare direkte fladt på målmanden.

55′ – Vejles Victor Wernersson flugter på mål, men Vang er på plads i målet. På efterfølgende hjørnespark er Vejle igen farlige, men “De lyseblå” redder stormen af.

66′ – FC Roskilde reducerer til 2-1 på et flot mål, hvor Nøhr stikker bolden ind mellem midterforsvarerne mod modsatte stolpe, hvor “Thyge” et stormet frem så han kan sparke bolden i netmaskerne. Super flot aktion, og man sad med fornemmelsen af, at vi kunne score igen.

72′ – Efter et hjørnespark banker Valon på mål, og havde bolden kommet hele vejen ind til målet, var den virkelig blevet farlig – men desværre blev den blokeret i den massive “mur” af Vejlespillere, der var hjemme og forsvare deres føring. De kunne også godt her mærke, at FC Roskilde var ved at få overtaget i kampen.

84′ – Efter udvisning er Nicolaj Madsen, var Vejle primært hjemme og forsvare sig. Dog smuttede lynhurtige Agon Mucolli afsted, hvor han efter en fin dribling fik afsluttet kompetent på mål – men igen var Vang på plads i målet.

90′ – Robert Larsen har bolden midt på banen og tæsker til bolden, da han kommer på skudafstand. Målmanden må give hjørnespark.

Trods tillægstid, et rødt kort til ex-Sønderjyske-spilleren Nicolaj Madsen, og et stort pres fra FC Roskilde for at udligne, løber tiden desværre ud for “De lyseblå”, der måtte se sig besejret 2-1 af topholdet. Hvor havde det dog ellers været dejligt, at få det ene point med hjem. Men Vejles hjemmeside beskriver det egentlig meget godt selv “VB kriger sejren hjem med 10 mand”.

Næste kamp er på hjemmebane – på lørdag kl. 16:00 – mod Vendsyssel FF, der aktuelt ligger nummer to. Så det er en hård uge for FC Roskilde – omvendt har vi ofte vist rigtig gode præstationer, når vi spiller mod topholdene.