3 - 0
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs Hvidovre 23-09-2018

Endelig kom den forløsende sejr i hus – og det var en sejr, der ikke kunne stilles spørgsmålstegn ved. Den var fortjent og gutterne byggede videre på det gode spil i Viborg. Ørnene viser nu igen spilleglæde og tro på tingene, og det er rigtig vigtigt og giver forhåbninger om, at rejsen væk fra nedrykningsstregen nu for alvor er begyndt.

Der blev “gået til vaflerne” fra start, og det varede sådan set hele kampen. Holdet havde et solidt udtryk, udviste stor spilleglæde, og viste viljen til at hjælpe hinanden på banen. Og så var det rart endelig at kunne tage alle tre point – og så endda holde “clean sheet” samtidig.

Højdepunkter:

6′ – FCR sparker frispark på mål, Anders Nielsen afslutter på risposten, men målmand, Horsebøg, redder for gæsterne. Allerede her tidligt i kampen viste “Nille”, at der var noget stort i vente fra hans side i dag.

7′ – Mikkel Nøhr er ved at bryde igennem i venstre side, må må slå op i banen, da han får en fibersprængning og måtte lade sig udskifte. Den lille geniale dribler er igen ramt af en ærgerlig skade, og er fuldt forståelig skuffet.

21′ – Kim Aabech trækker ind i banen og afslutter tørt – Schram er på plads og bokser bolden væk.

30′ – Jessen bryder Hvidovres opspil og stikker af – han afslutter lige på målmanden men bolden springer højt mod mål – Bruus forsøge at komme til et hovedstød, men kan ikke komme med op og true.

35′ – Indlæg fra Gundlach i højre side – Vallys kommer højest og header, men lige over mål.

37′ – Igen er Aabech på spil. Han afslutter efter et indlæg, men får ikke rigtig ramt bolden godt nok, og den får derfor ikke nok fart til at blive afgørende farlig.

42′ – Vallys sender bolden dybt – Gundelach slår bolden første gang på tværs – Emil jagter den store chance, men kommer lige en postgang for sent.

Pause

47′ – Nicolai Jessen sender et frispark ind i feltet – bolden rammer overliggeren og går ud. Uanset om det var et indlæg eller ej, så blev det overraskende og farlig afslutning.

50′ – Igen er Jessen på spil. Denne gang bringer han FCR foran 1-0. Bolden løftes ind i feltet – “Nille” header og bolden springer på tværs i feltet – Jessen opfatter situationen hurtigt og suser frem og “first timer” bolden hårdt i mål.

52′ – Bruus nedlægges og der er frispark. Jessen banker igen bolden på overliggeren. Denne gang var det med vilje…

77′ – Hurtige Andreas Bruus stikker af i højre side og sender bolden på tværs ind foran mål – den går helt over til modsatte stolpe, hvor “Nille” er gået med frem. Han tæsker bolden uimodståeligt op i nærmeste målhjørne til 2-0.

93′ – Dommeren havde lagt fire minutter til, og det kunne hjemmeholdet jo lige så godt udnytte til at lave en flot scoring, der med syvtommersøm slår fast, hvem der i dag tager alle tre point. Formstærke Gundelach drøner utrætteligt med frem – trækker ind i banen og afslutter – riposten springer ud til Emil Nielsen, der resolut “plaffer” bolden i netmaskerne. Nielsen har virkelig fået gang i målscoringen igen.

Nu venter der allerede onsdag en helt anden opgave, når AaB kommer på besøg i Sydbank Pokalen.