fcr-skive
Anders Nielsen 35'
1-0
Daniel Stenderup 39'
2-0
Dommer: Mikkel Redder

Kamp referat

FC Roskilde vs Skive 15-04-2018

Første rigtige hjemmekamp i Roskilde Idrætspark stod mod bundholdet, Skive IK, og skulle have været kampen, hvor FC Roskilde skulle tage tre point foran sit trofaste hjemmepublikum – og dermed blande sig kampen om rækkens midterplaceringer.

Sådan skulle det dog desværre ikke gå. Det blev i stedet en fysisk gang indianerbold, hvor der godt nok blev arbejdet hårdt, men grundet den meget vanskelige bane, stod menuen mest på lange bolde, vinde duellerne og så jagte de løse nedfaldsbolde.

Den umulige bane er naturligvis et lige vilkår for begge parter, men i forhold til spillestil passer den meget dårligt til FC Roskilde, der gerne vil holde i bolden og bygge spillet op med bolden på jorden.

Kampens enlige mål kom efter 25 minutters spil, hvor Bardhec Bytygi fra lang distance løfter bolden op i modsatt hjørne – naturligvis til stor glæde for gæsterne. FC Roskilde var startet uden initiativ, men det var som om scoringen fik sat tempo i Ørnene og gutterne begyndte at presse godt over hele banen. Men det blev desværre aldrig til de helt store tilbud, til trods for, at FCR i store dele af kampen forsøgte at sende bolde ind i feltet for at presse på for en udligning.

Der stod FCR på det meste af 2. halvleg, men igen blev det reelt kun til én stor chance. Stenderup gik i luften på et fint frisparksindlæg, og pandede bolden helt op under overliggeren – men keeperen leverede en flot redning.

Fremad Amager delte point med Brabrand og Nykøbing FC vandt 0-3 mod HB Køge, så aktuelt røg vi en plads tilbage og ligger nu nummer 10. Der er stod stadig syv point ned til Brabrand under nedrykningstregen – og vi har spillet en kamp mindre end både Brabrand og Skive.

FCR kan allerede fredag få revanche, når turen går til Vejle. Kampen er en tv-kamp (TV3 Sport) og spilles kl. 20:15.

Højdepunkter:

14′ – Skives Emil Søgaard afslutter fladt fra kanten af feltet efter indlæg fra højre, men forbi mål – Schram havde styr på bolden og følger den hele vejen forbi stolpen.

20′ – FCR appellerer for straffespark pga. hånd på bolden – dommerens fløjte forblev tavs.’

24′ – Lindberg forsøger sig langt ude fra med et direkte frispark. Bolden når dog ikke at “dykke” nok, så bolden flyver over mål.

25′ – Bardhec Bytygi bringer Skive foran 0-1. Fra venstre kant løfter han bolden i mål, helt oppe i modsatte trekantssammenføjning.

34′ – FCR fastholder angreb. Gunde indover til Thyge, der afslutter fint, men bliver tacklet til hjørne. På det hjørnespark snitter Andreas Hermansen ved forreste stolpe, og bolder smyger sig lige præcis uden om modsatte stolpe.

41′ – Skive banker direkte frispark mod mål, men Schram er på plads med en super fin redning helt ude ved stolpen.

PAUSE

68′ – Morten Nielsen har bolden i mål – men det annulleres for offside.

80′ – Indlæg på frispark – bolden ligger perfekt og Daniel Stender stiger til vejrs og header i fri position – målmanden leverer en stærk redning og får lige skubbet bolden over overliggeren til hjørnespark.

Fire minutters tillægstid gjorde desværre ingen forskel, og dommeren kunne fløjte kampen af. Det var råkoldt, det var en meget svær bane at spille og det var alt i alt en lidt trist omgang i dag. Men tingene kan hurtigt vende i fodbold, så det er bare op med hovedet og så arbejde videre. Der er kamp igen fredag.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
15/04/2018 13:45 1.Division 2017-18 90' 647

Stadion

Roskilde idrætspark
4000 Roskilde, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde000Loss
Skive IK101Vundet

FC Roskilde

Kristian Lindberg Angriber
Simon Richter Forsvar
Valon Ljuti Midtbane
Frederik Schram Målmand
Mark Gundelach 16 Forsvar
Daniel Stenderup Forsvar 39'
Mathias Gehrt 27 Midtbane/Angriber
Morten Nielsen 2 Angriber
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane
Emil Nielsen 21 Angriber
Stefan Hansen Forsvar
Mikkel Thygesen 18 Midtbane/Angriber
Robert Larsen 9 Midtbane
Anders Nielsen Forsvar/Midtbane 35'
2

Træner: Rasmus Monnerup

Skive IK

Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
2
0
Røde Kort
0
0