fcr-skovshoved
1 - 0
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs Skovshoved IF 23-10-2020

Her til aften skulle FC Roskilde forsøge at rejse sig efter nederlaget i Slagelse. Til kampen var desværre både Andreas Hermansen, Mileta Rajovic og Andreas Chabert på skadeslisten.

Tilbage i startopstillingen var hurtige Casper Grening og Victor Guldbrandsen.

1. halvleg bød ikke på mange af de helt store chancer, men FC Roskilde spillede i et pænt tempo, når der blev bygget op frem i banen – og specielt på kanterne var der god fart. Det største tilbud fik Monday, med fem minutter til pause, men bolden tog det forkerte vej rundt om stolpen.

Gæsterne kom bedre ud til 2. halvleg og formåede at holde bedre fast i bolden. Spillet var meget lige og begge hold kom frem til et par chancer. Matchvinder Casper Grening afgjorde kampen efter en times spil. Sejrsmålet blev sat ind efter en fin aktion, hvor Grening viste prøver på både sin hurtighed og koldblodighed, da chancen bød sig.

Det ubehagelige uheld for Skovsernes Frederik Bjerg Lorenzen, og den lange pause, hvor vi ventede på ambulancen, skabte en lidt trykket stemning på stadion – både blandt spillerne og på tribunen. Uheldige Lorenzen blev i respekt og medfølelse klappet ud af banen og spillet kunne genoptages.

Kampen endte med en meget vigtig sejr, der gør, at FC Roskilde fortsat har kontakt med midterfeltet.

Højdepunkter:

3′: Flot kombinationsspil – bolden ender hos Monday, der afslutter fladt fra kanten af feltet – dog savnede afslutningen den sidste power, så Thomas Gall i gæsternes mål tog sig af den uden de store problemer.

38′: Henrik Ravensbeck får bolden foran mål, efter godt FCR-pres – han afslutter fint højt i målet, men keeperen bokser lige over mål. Rigtig fin aktion.

40′: FCR fastholder stærkt pres – Monday kommer fri tæt på mål i en lidt spids vinkel – han trykker af, men bolden sniger sig lige forbi modsatte stolpe. Den havde fortjent en bedre skæbne

Pause

48′: Gæsterne sender et farligt indlæg i feltet – den er tæt på at blive snittet på mål – Vang er dog helt oppe under overliggeren for at dække af.

58′: Fint FCR-indlæg fra venstre til modsatte stolpe, hvor Ronan dukker op og header, men desværre lige forbi mål.

60′: Flot omstilling fra FCR – Ronan driver bolden frem i højt tempo – sender den videre til Grening til venstre for ham – Grening suser videre i høj fart og med fuld kontrol på bolden. Ingen kan løbe ham op og han sender bolden sikkert i kassen til 1-0.

75′: Henrik Ravensbeck løber sammen med Skovshoveds Frederik Bjerg Lorenzen. Begge bliver liggende. Dommeren tilsér spillerne og han kan omgående se, at noget er helt galt med “Skovseren”. Der lignede et åbent benbrud. Der blev straks ringet efter en ambulance og kampen blev afbrudt i ca. 40 minutter, inden spillet igen blev sat i gang. Den slags situationer kan man virkelig godt undvære. Alle i Roskilde Idrærtspark følte med den stakkels spiller.

81′: Skovserne bliver farlige på et hårdt indlæg, hvor de dog lige kommer en postgang for sent.

Resten af kampen presser gæsterne på for en udligning, men FC Roskilde står godt i mod. Alle mand kæmpede bravt, og efter omkring seks minutters tillægstid fløjtede dommer, Nicki Nordlund Hansen, endelig kampen af – naturligvis til stor glæde for “Ørnene”, der kunne sætte tre tiltrængte point ind på kontoen.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
23/10/2020 19:00 2.division 2020-21 90' 380

Stadion

Roskilde idrætspark
4000 Roskilde, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde011Vundet
Skovshoved IF000Tabt

FC Roskilde

Skovshoved IF

Mål
1
0
Assists
0
0
Gule Kort
3
0
Røde Kort
0
0

Past Meetings

1 - 3
DBU Pokalen
2016-17
Skovshoved Idrætspark

Skovshoved IF vs FC Roskilde 07-09-2016

Tilskuere: 250

Dommer

Dommer
Nicki Nordlund Hansen