fcr-vejle
Stefan Hansen 59'
1-0
Morten Nielsen 70'
2-0
Dommer: Anders Voergaard

Kamp referat

FC Roskilde vs Vejle 11-03-2018

Faktisk startede dramatikken så småt inden kampen, da cheftræner, Rasmus Mollerup, måtte melde afbud pga sygdom. Anders Theil stod derfor ved roret i dagens hjemmekamp, der som bekendt blev afviklet på Gentofte Sportspark.

Grundlæggende var 0-0 mod topholdet Vejle et tilfredsstillende resultat for FC Roskilde – og set over hele kampen, var en pointdeling vel rimeligt nok. Der var muligheder i begge ender til at afgøre kampen, men ingen af holdene fik altså sat bolden reglementeret i netmaskerne.

1. halvleg bød på fint spil fra begge holds side, og der var chancer i begge ender, men uden de helt store ting at berette.

I pausen måtte Anders Qvist lade sig udskifte, da han blev utilpas med Roskildesyge.

I 2. halvleg kom der til gengæld gang i sagerne.

I starten fejler Vejle-forsvaret og bolden lander hos Lindberg i en god position – han banker til bolden, men den sniger sig akkurat forbi stolpen. Kort tid efter afslutter Vejle fladt, og Schram må ud i fuld længde og give hjørnespark.

Godt ti minutter inde i 2. halvleg sender Lindberg et frispark ind i feltet, hvor Stefan Hansen dukker op og pander bolden mod mål, men keeperen, Pavol Bajza, fik skubbet bolden over målet.

Efter et par tilbud i begge ender, sender Vejle bolden i nettet – men målet annulleres (vist nok for skub i ryggen). Der er her spillet en halv time af anden halvleg, og Vejle var i situationen svært utilfredse med dommeren. Der gik nu også lidt tid, inden man opdagede, hvad der var op og ned i den dommerkendelse.

Få minutter senere var der pres i FCR-feltet, og Vejle afsluttede tre gange i træk – Mouritsen fik den ene gang bolden i hovedet og til sidst måtte Schram igen hive en superredning frem.

Endnu mere dramatisk blev det, da først kaptajn Stefan Hansen fik et hårdt skud i hovedet og måtte tage tælling… han gik ganske enkelt ud som et lys – men dommerens fløjte var tavs i forbavsende lang ting – Vejle holdt fast i angrebet, der blev trykket af igen – Stender røg også ned med en hovedskade – og efter lidt uforklarlig tumult, og til manges store forundring, pegede dommeren på straffesparkspletten. I skrivende stund er det stadig en smule uklart, hvad der lige skete.

Men dommeren havde truffet sin beslutning, så Vejles Louati løb til bolden og smækkede til den, men på uimodståelig vis klarede Frederik Schram den. Riposten blev sendt langt over mål. Det var ikke en dum dag at hive den slags perleredninger op af hatten – både naturligvis for holdets skyld, men også fordi den islandske landsholds målmandstræner havde taget plads på tribunen.

FC Roskilde sluttede bedst af. I det 86. minut vred Morten Nielsen sig fri – der blev begået et frispark (til gult kort) i samme øjeblik, hvor han spillede en medspiller helt fri til en kæmpe chance alene med målmanden. Det rigtige ville naturligvis være, at afvikle situationen, og så efterfølgende give det gule kort – men dommeren overraskede igen, ved at fratage FC Roskilde den store chance, der reelt kunne afgøre kampen, da han valgte at stoppe spillet og dømme frisparket.

I kampens ordinære spilletids sidste sekunder, sendte FCR bolden ind i feltet – her landede den hos Lindberg, der fik en unik chance til at flugte bolden i kassen, men han fik “taget” bolden en smule for tidligt, så den tordnede over mål.

Efter fem minutters tillægstid, lød fløjten for sidste gang og en nulløsning var en realitet.

Næste opgave, der venter på søndag, er hjemmekampen mod Brabrand. I skrivende stund vides det ikke om kampen kan afvikles, og om den eventuelt bliver spillet et andet sted end Roskilde Idrætspark.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
11/03/2018 13:45 1.Division 2017-18 90' 523

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde000Draw
Vejle000Draw

FC Roskilde

Nicklas Mouritsen 3 Forsvar
Kristian Lindberg 33 Angriber
Simon Richter Forsvar
Valon Ljuti Midtbane
Frederik Schram Målmand
Mark Gundelach Forsvar
Anders Qvist Forsvar
Daniel Stenderup Forsvar
Nicklas Halse Forsvar/Midtbane
Mathias Gehrt 18 Midtbane/Angriber
Morten Nielsen Angriber 70'
Emil Nielsen 9 Angriber
Stefan Hansen Forsvar 59'
Anders Nielsen Forsvar/Midtbane
2

Træner: Anders Theil

Vejle

Mål
0
0
Assists
0
0
Gule Kort
2
0
Røde Kort
0
0