fcr-vendsyssel ff
2 - 2
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs Vendsyssel FF 08-04-2018

Dagens kamp mod topholdet, Vendsyssel FF, blev forsinket, da gæsternes fly var blevet forsinket – først til kl. 14:30 og den blev 14:45, inden kampen kunne fløjtes i gang.

Som nævnt flere gange i dagene op til kampen, blev kampen afviklet på Herlev Stadion, der igen velvilligt havde stillet deres bane til rådighed for os. Tak for det!

Det var kampen, hvor “De lyseblå” skulle “steppe op” og vise, at de seneste to kampes magre udbytte skulle være løgn – og at der skulle andre boller på suppen. Og det kom der i den grad også. Der var et par ændringer i startopstillingen, i forhold til seneste kamp i Viborg, og der blev gået til stålet – hele vejen rundt.

Som man kan høre i nedenstående interview med cheftræner Rasmus Monnerup, var det som om gutterne spillede mere frit og opfindsomt, når man kom frem på den sidste tredjedel af banen. Og også meget vigtigt – holdet viste den helt rette attitude, da der var aller mest behov for det. Flot!

Det blev til tider en ret intens kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage – og så fik man en hektisk og yderst spændende afslutning.

Højdepunkter:

2′ – Mark Gundelach tæsker bolden på stolpen – bolden springer ud til Lindberg, der forsøger sig med en “first timer” på fuld tryk – et svært spark at udføre i den fart – og bolden suser da også langt over mål.

7′ – Stender sender en frisparksbold fint ind i feltet, hvor Hermansen header på mål, men der manglede lidt den sidste “saft” til at blive farlig for Vendsyssel-keeper, Nicolai Flø.

8′ – Valon Ljuti tordner et direkte frispark i netmaskerne via stolpen. 1-0 til FCR og en flot start fra Ørnene. Forrygende spark fra “Valle”, der ramte bolden lige i r….

10′ – VFF forsøger at gøre Valon kunststykket efter – men Schram griber den sikkert ud.

12′ – FCR fastholder bolden fremme på gæsterne banehalvdel med en masse gode kombinationer – Thygesen afslutter fladt og Flø må ud i fuld længde for at klare den.

33′ – Emmanuel Ogude udligner på straffespark. Dommeren mener, at Stenderup har hånd på bolden, da han bliver væltet omkuld i straffesparksfeltet. Stender var meget uenig.

43′ – Moses Opondo sætter høj fart og smutter forbi flere FCR-spillere over en halv banelængde – afslutningen savnder dog kvalitet og han sender bolden over mål.

PAUSE

52′ – VFF er kommet bedst ud til 2. halvleg og de sender en lang bold frem, der heades videre – bolden lander hos Benjamin Lund, der med et hårdt og præcist spark uplacerer en chanceløs Schram helt oppe i hjørnet af målet.

61′ – Gundelach slår et super indlæg fra højre side, der går modsat til Thygesen – “Thyge” afslutter, men bolden sniger sig lige forbi modsatte stolpe.

63 – VFF-angriber smutter igennem FCR-fosvaret, efter endnu en lang bold, og kommer alene med Schram, der på helt fantastisk vis vinder duellen og holder FCR inde i kampen.

72′ – Lindberg bryder fri med retning ned mod baglinjen – han sender bolden skråt bagud, hvor Hermansen afslutter. Skuddet bliver dog blokeret og går til hjørnespark.

73′ – Gehrt sender hjørnesparket helt over til modsatte stolpe, hvor unge brølstærke Hermansen header ind på midten, hvor indskiftede Nicklas Halse dukker op og sender bolden usvigelig sikkert i kassen til 2-2.

89′ – Her var FCR tæt på at smide det ene point, efter et flot comeback – VFF sender et indlæg ind fra deres venstre side – der afsluttes med et drøn af en afslutning, men velspillende Frederik Schram stod endnu en gang i vejen og præsterede igen en pragtredning.

90+’ – I overtiden appellerede FCR’s spillere for hånd på bolden, efter klumpspil i straffesparksfeltet, og det så nu også sådan ud – men dommer Jakob A. Sundberg vinkede afværgende og fløjten forblev tavs. Hvor havde det ellers været dejligt, men en gylden mulighed for en sen afgørelse og en mulig 3-2 sejr – ganske som sidste gang, vi fik lov at låne Herlev Stadion, hvor Emil scorede i kampens sidste sekund.

Sådan skulle det desværre ikke gå denne gang. Men set over hele kampen, var det rimeligt nok, at dele i porten.

Det var alt i alt en absolut godkendt kamp i dag – og Ørnene virkede mere tændte og angrebslystne end i de seneste par kampe. 2-2 mod topholdet er ikke tosset – og det var ikke et heldigt point. Slet ikke. Det var fortjent.

Det var bare dejligt at se gutterne “helt oppe på den store klinge” i dag, og nu glæder vi os til næste søndag, når Skive kommer på besøg.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
08/04/2018 13:45 1.Division 2017-18 90' 370

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde112Draw
Vendsyssel FF112Draw

FC Roskilde

Kristian Lindberg Angriber
Simon Richter 3 Forsvar 90'
Valon Ljuti Midtbane 7'
Frederik Schram Målmand
Mark Gundelach 9 Forsvar
Anders Qvist Forsvar
Daniel Stenderup Forsvar
Nicklas Halse 27 Forsvar/Midtbane 72'
90'
Mathias Gehrt 2 Midtbane/Angriber
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane
Stefan Hansen Forsvar
Mikkel Thygesen Midtbane/Angriber
Robert Larsen 6 Midtbane
Anders Nielsen Forsvar/Midtbane
2 1 2

Træner: Rasmus Monnerup

Vendsyssel FF

Mål
2
0
Assists
1
0
Gule Kort
2
0
Røde Kort
0
0

Past Meetings

2 - 0
1.Division
2017-18
Nord Energi Arena

Vendsyssel FF vs FC Roskilde 05-03-2018

Tilskuere: 665
0 - 2
1.Division
2017-18
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs Vendsyssel FF 02-09-2017

Tilskuere: 862
0 - 0
1.Division
2016-17
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs Vendsyssel FF

2 - 2
1.Division
2016-17
Nord Energi Arena

Vendsyssel FF vs FC Roskilde

5 - 0
1.Division
2016-17
Nord Energi Arena

Vendsyssel FF vs FC Roskilde

3 - 2
1.Division
2015-16
Nord Energi Arena

Vendsyssel FF vs FC Roskilde

3 - 1
1.Division
2015-16
Roskilde Idrætspark Kunstgræs

FC Roskilde vs Vendsyssel FF

1 - 0
1.Division
2015-16
Nord Energi Arena

Vendsyssel FF vs FC Roskilde

1 - 0
1.Division
2014-15
Nord Energi Arena

Vendsyssel FF vs FC Roskilde

1 - 0
1.Division
2014-15
Roskilde idrætspark

FC Roskilde vs Vendsyssel FF

2 - 0
1.Division
2014-15
Nord Energi Arena

Vendsyssel FF vs FC Roskilde

Dommer

Dommer
Jakob Alexander Sundberg