fcr-vsk aarhus
4 - 3
Fuld Tid

Kamp referat

FC Roskilde vs VSK Århus 06-11-2021

Dagens kamp mod gæsterne fra VSK Århus var på mange måder én af sæsonens vigtigste kampe. For der var nogle spørgsmål, der skule besvares. For det første skulle holdet vise, at det kunne rejse sig efter nederlaget mod Herlev IF – et nederlag, der nok kom bag på de fleste, da det var top mod bund. Og FC Roskilde havde tillige hjemmebanefordelen.

For det andet, havde cheftræner Michael Jørgensen forladt FC Roskilde i løbet af ugen. Den slags kan jo indlysende påvirke truppen markant. Trænerposten varetages nu i fællesskab af Mike Mortensen, Mark Leth Pedersen – begge også spillere i truppen – samt målmandstræner, Lasse Sørensen.

Det var meget glædeligt at se spillernes reaktion. For FC Roskilde viste gejst, sammenhold og stor spilleglæde. Alle hjalp hinanden, løb for hinanden og forsøgte at gøre hinanden bedre. Det var ærlig talt en fornøjelse at overvære, hvor flot gutterne rykkede sammen i bussen, og viste hvad de bestod af.

I 1. halvleg stod der FC Roskilde på det hele – det første af tre mål kom allerede efter tre minutters spil. Man kan ikke ønske sig en bedre start i så svær en kamp.

regnen var taget til og 2. halvleg startede også med en hurtig scoring – denne gang dog desværre til gæsterne. FC Roskilde formåede dog hurtigt at komme tilbage igen, da “Niller” bragte os på 4-1. Man troede, at der nu var skabt ro, men nej! Med to mål i kampens døende minutter skabte Mads Kjellerup Andersen en ren gyserafslutning, hvor der var spænding helt til sidste dommerfløjt.

Højdepunkter:

FC Roskilde i hurtig omstilling op centralt i banen – flot kombinationsspil, med præcise afleveringer, der splitter gæsternes forsvar – Monday ender alene med VSK Århus keeper, Kasper Mossin Green-Pedersen, som han på elegant vis afdribler, hvorefter han kan sparke bolden i det tomme mål og give FC Roskilde en drømmestart.

Flot indlæg fra højre ind i feltet – Monday suser frem til bolden og kommer først på den, men nedlægges af den fremstormende målmand. Der fløjtes korrekt for straffespark. Monday eksekverer selv sikkert ved at banke den hårdt i netmaskerne uden chance for målmanden.

Andreas Maarup modtager bolden et stykke inde på gæsternes banehalvdel – han vender og driver bolden frem – da der ikke er nogen at spille, tager han sagen i egen hånd – han kører på mål, trækker ud til højre, med et par mand efter sig, hvorefter han afslutter fladt til modsatte stolpe og bringer FC Roskilde foran 3-0.

Thais Damgaard Nielsen sparker hjørnespark fra højre side – bolden sejlede direkte i mål ved modsatte stolpe mellem venner og fjender. VSK Århus reducerer til 3-1.

FC Roskilde ryster chokstarten af sig. Spilles bygges fint op og fastholdes ved spille bolden fra side til side. Bolden sendes i feltet, hvor Mikkel “Niller” Hallberg er gået med fra fra sin højre kant – han river sig fri og sender bolden højt i målet til 4-1. En scoring, der er utrolig vigtig, da den slukker den gnist, der netop var tændt hos VSK Århus efter den hurtige scoring.

VSK Århus pynter på resultatet – Mads Kjellerup Andersen suser igennem fra venstre side – trækker ind i banen og banker bolden fladt i nettet helt ude ved modsatte stolpe

Mads Kjellerup Andersen er igen på spil – han vinder bolden og afviser flere FCR spillere på midten af banen inden han kommer ind foran mål, hvorfra han sparker den i mål til 4-3. FC Roskildes forsvar ser overrasket til.

Kampen slutter unødvendigt spændende, men FC Roskilde kunne fortjent tage alle tre point, og spillerne fik vist en meget stærk reaktion på den begivenhedsrige seneste uge.

Nu venter en svær udekamp i Silkeborg, hvor Young Boys FD på lørdag tager imod, inden efterårssæsonen lukkes med et lokalbrag fredag, den 19. november 2021 i Roskilde Idrætspark.

Detaljer

Dato Time Liga Sæson Fuld Tid Tilskuere
06/11/2021 14:00 3.Division 2021-22 90' 274

Stadion

Roskilde idrætspark
4000 Roskilde, Denmark

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMålResultat
FC Roskilde314Vundet
VSK Århus033Tabt

FC Roskilde

Casper Neerborg Rasmussen Forsvar
Valdemar Schousboe Centre-Forward
Magnus Krogh Hansen 4 Centre-Forward
Sebastian Elvang Right Winger
Mike Mortensen Forsvar
Monday Bassey Etim Angriber 03', 20'
68'
Andreas Chabert 17 Angriber
Benjamin Lund Left-Back
Mathias Christensen Central Midfield
Tobias Noer Central Midfield
Mikkel Hallberg Nielsen Right-Back 56'
Ali Haider Shar
Andreas Maarup Midtbane 36'
Mads Høyer Julø Midtbane
Andreas Hermansen Forsvar/Midtbane 70'
Frederik Vang Larsen Målmand
4 1 1

VSK Århus

Mål
4
0
Assists
0
0
Gule Kort
1
0
Røde Kort
1
0

Past Meetings

2 - 2
3.Division
2021-22
Vejlby/Risskov Centret

VSK Århus vs FC Roskilde 25-09-2021

Dommer

Dommer
Henrik Hansen